600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Elektromagnetik Alan Teorisi - H. Ergun Bayrakçı- | Yeni ve İkinci El

Elektromagnetik Alan Teorisi

ISBN / BARKOD : 4239722411409
Üretici : BİRSEN YAYINEVİ SAHAF
Yazar : H. Ergun Bayrakçı
Sayfa Sayısı : 400
Konu Akademik
Son zamanlardaki satış : 1
Genellikle elektrik - elektronik mühendisliği lisans eğitimi ve öğretimde elektromagnetik alan teorisinin konularını içeren, bu eğitime ilk temel ders, genellikle ders planında dördüncü yarıyılda yer almaktadır. Mühendislik lisans Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 25,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4239722411409

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

400

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2000-12

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Genellikle elektrik - elektronik mühendisliği lisans eğitimi ve öğretimde elektromagnetik alan teorisinin konularını içeren, bu eğitime ilk temel ders, genellikle ders planında dördüncü yarıyılda yer almaktadır. Mühendislik lisans öğretiminde verilen dersler hazırlık dersleri, temel dersler, uygulamalı dersler ve laboratuvarlar şeklinde üç temel grupta toplanabilir.

Ders planında dördüncü yarıyılda yer alan Elektromagnetik Alan Teorisi dersi elektrik - elektronik mühendisliği öğretiminde sonraki yarıyılda verilen elektromagnetik alanlar ve Mikrodalga Tekniği Anabilim Dalı ile ilgili derslerin ilk temelini teşkil etmektedir.

Bu kitapta, elektromagnetik alan teorisi konuları matematiksel modellerle verilerek, öğretimde sadelik ve kolaylık sağlanmasına çalışılmıştır. Aynı zamanda hesaplayabilme, fiziksel düşünebilme ve tasarlayabilme kazandırılması amaçlanmıştır.

Ayrıca bu kitabın fizik bölümü öğrencilerine de faydalı olabileceği kanısındayım.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat