600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Fatma - Dua Engel Tanımaz - Ahmet Bulut- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kita

Fatma - Dua Engel Tanımaz

Dua Engel Tanımaz

ISBN / BARKOD : 12345678293563
Üretici : Nesil Yayınları Sahaf
Yazar : Ahmet Bulut
Sayfa Sayısı : 160
Konu İslam / Edebiyat - Roman
Son zamanlardaki satış : 2
Bizi Allah yolundan alıkoyan engeller nerededir? Hayatımızda mı, yoksa sadece kalbimizde mi? Hakikatte mi, yoksa sadece hayalimizde mi? Maddede mi, yoksa manevî yönlerimizde mi? Fatma Tatlının engelli hayatı, işte bizleri böyle bir sorgulamaya Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678293563

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

160

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Bizi Allah yolundan alıkoyan engeller nerededir? Hayatımızda mı, yoksa sadece kalbimizde mi? Hakikatte mi, yoksa sadece hayalimizde mi? Maddede mi, yoksa manevî yönlerimizde mi?
Fatma Tatlının engelli hayatı, işte bizleri böyle bir sorgulamaya davet ediyor. Küçük dünyasında bize göre büyük engeller içinde yaşayan bir genç kız, öyle büyük umutlarla ve dualarla Allaha yalvarıyor ki; Allah bu duaları hürmetine hiçbir engeli önünde bırakmıyor. Hepsini alıyor, kaldırıyor, dağıtıyor. Ve Fatma, iki ayağı sağlam milyonlarcamızın rağmına, iki dua kanadıyla ta Kâbeye kadar uçuyor, huzur-u Resûlullaha varıyor.
Siz de engelli bir genç kızın Sivasın bir köyünden ta Kâbeye uzanan kulluk öyküsü vesilesiyle kendi engellerinizi sınamak istiyorsanız, bu kitap bunun nasıl başarılabileceğini anlatmak için sizi bekliyor.
Fatma, duanın engel tanımadığını anlatan bir kulluk öyküsü...

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat