600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Güven Bana - Şüheda Aksu- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Adresi
%30 indirimli

Güven Bana

ISBN / BARKOD : 3990000031867
Üretici : Fenomen Kitap
Yazar : Şüheda Aksu
Sayfa Sayısı : 448
Konu Edebiyat / Roman
Son zamanlardaki satış : 1
Armin, geçmişin gölgeleriyle yeni bir hayata başlamaktadır. Ağabeyinin gözlerinin önünde öldürülmesiyle birlikte mutsuz geçirdiği yıllardan sonra zorla taşındığı şehir ona hem yeni acılar hem de huzur getirecektir. Eski hayatını Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 28,00
Kitapsahaf Fiyatı : 19,60
Kazancınız : 8,40

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000031867

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

448

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2015-11

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Armin, geçmişin gölgeleriyle yeni bir hayata başlamaktadır. Ağabeyinin gözlerinin önünde öldürülmesiyle birlikte mutsuz geçirdiği yıllardan sonra zorla taşındığı şehir ona hem yeni acılar hem de huzur getirecektir. Eski hayatını ve arkadaşlarını geride bıraktıktan sonra yaşadığı ilk yenilik Serenler Koleji'dir.

Karşısına çıkan yeni insanlara güvenip yeni arkadaşlıklar kurmaya çalışırken kendisinin bile bilmediği sırlar engel olacaktır her seferinde. "Kimseye güvenme," sözleriyle büyümüş bir genç kız iken ailesine göre en yanlış kişiye güvenecektir.

Peki ya aşk? Acıların arasında kaybolmuş kırık kalbi hazır mıdır yeni bir duyguya? En az kendisi kadar mutsuz ve zor bir hayat yaşayan donuk mavilikler mi ısıtacaktır buzlanmaya yüz tutmuş kalbini, yoksa kokusunu oksijenle bir tuttuğu gri, yeşil karışımı gözlerin sahibi mi?

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat