600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Hipnoz ve Performans

ISBN / BARKOD : 12345678279066
Yazar : Yalçın Kaya
Sayfa Sayısı : 534
Konu Kişisel Gelişim / Kişisel Gelişim Kitapları
Son zamanlardaki satış : 1
Beynin yalnızca yüzde beşini kullandığımız düşünülürse performansımızı arttırmak, pek çok bilinmezi kolaylıkla öğrenebilmek, güçlü bir belleğe sahip olmak, pek çok soruna, duruma en sonuç alıcı yoldan müdahale etmek için Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 14,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678279066

Boyut

135-195

Sayfa Sayısı

534

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2011-07

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Beynin yalnızca yüzde beşini kullandığımız düşünülürse performansımızı arttırmak, pek çok bilinmezi kolaylıkla öğrenebilmek, güçlü bir belleğe sahip olmak, pek çok soruna, duruma en sonuç alıcı yoldan müdahale etmek için neler vermezdik ki İşte söz konusu bu müdahaleler yollarından en içteni, en komplikasyonsuzu (yan etkisi en az olanı) ve en farklı olanı nedir acaba diye soracak olursak bunun yanıtının hipnoz olduğunu söyleyebiliriz.
Çağların bilgi birikimini en bilimsel düzeyde kullanan yaklaşım, performansını arttırmak için çağımız hipnozu insanına önemli bir seçenek olarak sunmakta, arzu edilen pek çok sonucunda alınmasını sağlamaktadır.
Y. Doç. Dr. Yalçın Kaya, hipnoz konusuna eğilerek, başta spor olmak üzere hayatın pek çok alanında insanların performanslarını arttırmak için hiçbir tehlike, yan etki ya da olağanüstü bir kayıp içermeyen hipnozu hokus pokus alanı olmaktan, istismar konusu yapılmaktan kurtararak bilimsel zemine taşımış, tıbbı müdahale gerektirmeyen pek çok sorunun çözümü yolunda önemli adımlar atarak hipnozu akademik dünyaya taşımış, böylelikle bilimsel zeminde ele alınmasını sağlamış, konunun ehil ellerce yürütülmesinin yolunu açmıştır.
Kitapta, hipnozun kullanım alanları tek tek ele alınmakta, hangi alanlarda kullanıldığı eni boyuna incelenmekte, okuyucunun hipnozdan bilimsel olarak yararlanmasının yolları gösterilmektedir.
Her insan, üstün performansla hayatını düzenlemek ister. Oysa hayat, hiç de böyle bir isteğin önünü doğrudan açmış değildir. İşte tam da burada hipnoz devreye girmektedir. Hayatın güçlüklerini yenmek, yeni yaşam yolları açmak, mutluluğu sahip olmak için iplerin elimizde olduğunu hipnoz bilimi bize söylemektedir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat