600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Hoşçakal Microsoft Merhaba Dünya - John Wood- | Yeni ve İkinci El Ucuz

Hoşçakal Microsoft Merhaba Dünya

ISBN / BARKOD : 12345678292946
Üretici : VATAN KİTAP SAHAF
Yazar : John Wood
Sayfa Sayısı : 256
Konu Bilişim - Elektronik / Programlama
Bir Girişimcinin Dünya Çocuklarını Eğitmek Üzere Çıktığı Büyük Yolculuk John Wood 1998'de, içinde bir kitapla bir çocuğa yardım ederek, zaman içinde dünyayı değiştirme isteği uyandıran Nepal gezisine çıktığında Microsoft'ta Yazının devamı...
Kargo Ücreti : 65,00 TL
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678292946

Sayfa Sayısı

256

Dili

Türkçe

Bir Girişimcinin Dünya Çocuklarını Eğitmek Üzere Çıktığı Büyük Yolculuk
John Wood 1998'de, içinde bir kitapla bir çocuğa yardım ederek, zaman içinde dünyayı değiştirme isteği uyandıran Nepal gezisine çıktığında Microsoft'ta yükselen bir yöneticiydi. Onu yüksek rütbeli bir yönetici yapan motivasyonun aynısıyla Wood, Microsoft iş pratiklerini hayır dünyasıyla birleştirerek Okuma Fırsatı'nı yarattı. Okuma Fırsatı, altı yılda Asya'nın dört bir tarafında iki binden fazla okul ve kütüphane açtı, bir milyondan fazla kitap bağışladı.
Wood, "Dünyayı Değiştirmek İçin Microsoft'a Veda" da Microsoft'taki ilk yıllarından, hayatını değiştiren ayrılma kararına, yaşamını ve çalışmalarını anlatıyor. Bir yandan da, Okuma Fırsatı'nı "General Electric'in verimliliği ve Rahibe Teresa'nın şefkatiyle" yönetirken kullandığı yöntemlerden söz ediyor. Wood'un alışılmamış öyküsü, alanında başarı yaratma konusunda öğretici bir kitap; dünyayı değiştirme yolunda bir esin kaynağı.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat