600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
İŞLETME BECERİLERİ GRUP ÇALIŞMASI - Hasan Tutar | Yeni ve İkinci El Uc

İŞLETME BECERİLERİ GRUP ÇALIŞMASI

ISBN / BARKOD : 4236621442698
Üretici : Nobel Yayın Dağıtım Sahaf
Yazar : Hasan Tutar
Sayfa Sayısı : 256
Konu İşletme
İşletme Becerileri Grup Çalışması kitabı MEB-YÖK Meslek Yüksek Okulları Program Geliştirme Projesi kapsamında geliştirilen İşletme Becerileri Grup Çalışması dersinin müfredat programı dikkate alınarak hazırlandı. Kitabın asıl Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 6,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4236621442698

Sayfa Sayısı

256

Basım Yeri

ANKARA

Basım Tarihi

2003

Dili

TÜRKÇE

İşletme Becerileri Grup Çalışması kitabı MEB-YÖK Meslek Yüksek Okulları Program Geliştirme Projesi kapsamında geliştirilen İşletme Becerileri Grup Çalışması dersinin müfredat programı dikkate alınarak hazırlandı. Kitabın asıl hazırlanış amacı bu olmasının yanında, kamu veya özel sektör organizasyonlarında ve yönetim etkiliğinin bulunduğu bütün alanlarda, insan kaynaklarının daha verimli ve etkin yönetimine katı sağlamak gibi genel bir amacı bulunmamaktadır.
Eser, on kuramsal bölümden oluşmaktadır. Eserin birinci bölümünde İşletme Yönetimi ve İşletme Sorun Çözme konusu üzerine duruldu. İkinci bölümde ise, örgütlerinbir sosyal sistem oldukları dikkate alınarak, Örgütlerde Çatışma ve Çatışmanın Yönetimi konusu ele alındı. Eserin üçüncü bölümünde ise örgütsel sistem içerisinde etkin iletişimin önemini vurgulamak amacıyla, Kişisel ve Örgütsel İletişim Konusu üzerine durduk.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat