600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Küçük Hanımlar Mutfağa 5 - Tatlılar - Nur Dombaycı- | Yeni ve İkinci E
%33 indirimli

Küçük Hanımlar Mutfağa 5 - Tatlılar

ISBN / BARKOD : 9786055080938
Üretici : Muştu Yayınları
Yazar : Nur Dombaycı
Sayfa Sayısı : 32
Konu Çocuk Kitapları / Hobi - Oyun
Küçük Hanımlar Mutfağa-5 (Tatlılar) Bu sevimli kitap bir yemek tarifleri kitabıdır. Diğer yemek tarifleri kitaplarından farkı, sadece 8-14 yaş kız çocuklarına hitap etmesidir. Kitabı okumaya başlamadan önce seni bir konuda ikaz etmek Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 3,90
Kitapsahaf Fiyatı : 2,61
Kazancınız : 1,29

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786055080938

Boyut

240-215

Sayfa Sayısı

32

Basım Tarihi

2015-09

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2.Hamur

Dili

Türkçe
Küçük Hanımlar Mutfağa-5 (Tatlılar)
Bu sevimli kitap bir yemek tarifleri kitabıdır. Diğer yemek tarifleri kitaplarından farkı, sadece 8-14 yaş kız çocuklarına hitap etmesidir.

Kitabı okumaya başlamadan önce seni bir konuda ikaz etmek istiyorum. Şöyle ki; bu kitap bir çırpıda okuyacağınız ya da hızlı hızlı sayfalarını çevireceğiniz bir masal kitabı değildir. Bu sevimli kitap bir yemek tarifleri kitabıdır. Diğer yemek tarifleri kitaplarından farkı, sadece 8-14 yaş kız çocuklarına hitap etmesidir. Yemek yapmak aslında resim yapmak gibidir. Bir nevi sanattır yani. Bu ifadeyi duyunca, ?O zaman yetenek gerekiyor, o da ben de yok!" demeyin. Kitap o kadar itinayla hazırlandı ki hiç yeteneği olmayan biri bile bu işi yapabilir. Sevgi, heves ve sabır... Bu üç özellik yeteneğin bile önüne geçebilir. Elinizdeki kitabı şöyle bir inceleyince hak vereceksiniz.Kitabımızın her sayfası rengârenk çizimlerle süslendi. Tarifler, sade ve net ifadelerle anlatıldı.
Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat