600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Michelangelo ile Kahve (Ciltli) - James Hall | Yeni ve İkinci El Ucuz
%25 indirimli

Michelangelo ile Kahve (Ciltli)

ISBN / BARKOD : 4236621441928
Yazar : James Hall
Sayfa Sayısı : 176
Konu Sanat / Sanat> Resim> Ressamlar
Siz de Michelangelo'nun eserlerinden esinlenenlerden misiniz? Şimdi zamanda mucizevi bir yolculuk sayesinde onunla tanışabilirsiniz. Bu büyük dehanın heykeltıraş kimliğiyle ortayakoyduğu epik eserlerin yanı sıra, Sistine Şapelli'nin tavan Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 8,00
Kitapsahaf Fiyatı : 6,00
Kazancınız : 2,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4236621441928

Sayfa Sayısı

176

Basım Tarihi

2008

Çeviren

Fırat Yenici

Dili

Türkçe

Siz de Michelangelo'nun eserlerinden esinlenenlerden misiniz? Şimdi zamanda mucizevi bir yolculuk sayesinde onunla tanışabilirsiniz. Bu büyük dehanın heykeltıraş kimliğiyle ortayakoyduğu epik eserlerin yanı sıra, Sistine Şapelli'nin tavan resmini yaparken düşündükleri ve çektikleri konusunda da çok şey öğreneceksiniz.

Demek resme özü itibarı ile karşı değilsiniz? 
Karşı olduğum şey Flaman resmi ve hepimizi pençesine almış durumda. Bazı insanlar Tantı'nın ressam olduğunu, dünyayı resmederek var ettiğini söylüyorlar; sizce de onu şık kıyafetler içinde, bir tuvalin karşısına oturmuş, ufak detaylar üzerinde gereksiz oyalanırken ve sürekli rasgele eklemeler yaparken hayal etmek imkansız değil mi? Tüm evreni yedi günde yarattığı söylenir. Peki ya Leonardo şu Floransalı kendini beğenmiş kadının portresinin üçte birlik üst kısmı üzerinde kaç yıl uğraşmıştı? 
(Tanıtım Yazısından)

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat