600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Muhbir (1. Hamur) - Maksim Gorki- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Adr
%23 indirimli

Muhbir (1. Hamur)

ISBN / BARKOD : 3990000030175
Üretici : Yalçın Yayınları
Yazar : Maksim Gorki
Sayfa Sayısı : 236
Konu Tarih / Dünya Tarihi
Edebiyat / Rus Edebiyatı
Edebiyat / Roman
Son zamanlardaki satış : 1
Asıl adı Aleksey Maksimoviç Peşkov olan yazarın, küçük yaşta edindiği acı deneyimler; Gorki (Rusçada "acı") takma adını seçmesine yol açtı. Yapıtlarının olağanüstü başarısı ününün hızla yayılmasına, adının Tolstoy ve Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 21,00
Kitapsahaf Fiyatı : 16,17
Kazancınız : 4,83

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000030175

Boyut

13.50x19.50

Sayfa Sayısı

236

Basım Tarihi

2003-04

Çeviren

Nahit Teoman Ergin

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Asıl adı Aleksey Maksimoviç Peşkov olan yazarın, küçük yaşta edindiği acı deneyimler; Gorki (Rusçada "acı") takma adını seçmesine yol açtı. Yapıtlarının olağanüstü başarısı ününün hızla yayılmasına, adının Tolstoy ve Çehov ile bir tutulmasına yol açtı. Yayınevimizde Ana, Çocukluğum, Ekmeğimi Kazanırken, Benim Üniversitelerim adlı yapıtları da basılmış olan Maksim Gorki'nin Muhbir adlı kitabı büyük bir özenle dilimize kazandırılmıştır.

Muhbir'de, Evsei Klimkof adlı bir zavallının intihar ile son bulan yaşamı sergilenmektedir. Ezik, aşağılık, kişiliksiz, silik bir kimliktir Evsei Klimkof... Ve onun çevresindeki diğer benzer tipler olayların örgüsü içinde Çarlık Rusya'sından bir kesit olarak verilmektedir. Her şey Tanrı'nın yeryüzündeki temsilcisi Çar'ın mutluluğu, varlığını sürdürmesi ve egemenliği için yapılmaktadır. İnsanlar gözlenmekte, olaylar tezgahlanmakta, yargısız infazlar gerçekleştirilmektedir. Gorki'nin bu yapıtı da, diğer birçok yapıtı gibi ölümsüzler arasındaki yerini almıştır. Okuduktan sonra bu görüşe sizler de katılacaksınız.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat