600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Pislik

ISBN / BARKOD : 12345678293266
Üretici : Can Yayınları Sahaf
Yazar : David Vann
Sayfa Sayısı : 259
Konu Edebiyat / Amerikan Edebiyatı
Pislik'te, pek çok insanın toz kondurmadığı, hatta kutsal saydığı aile kurumunun, işlevini yitirmiş bir örneğiyle karşı karşıyayız. Normal bir hayata sahip olmaya çalışan bir gencin, ailesindeki şiddet ve sevgisizlik sarmalında Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 11,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678293266

Boyut

12.50x19.50

Sayfa Sayısı

259

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2013

Çeviren

Esra Birkan

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Pislik'te, pek çok insanın toz kondurmadığı, hatta kutsal saydığı aile kurumunun, işlevini yitirmiş bir örneğiyle karşı karşıyayız. Normal bir hayata sahip olmaya çalışan bir gencin, ailesindeki şiddet ve sevgisizlik sarmalında adım adım insanlıktan çıkmasına tanık oluyoruz. İlk sayfalardan itibaren kendini hissettiren kara mizah, yavaş yavaş yerini psikolojik dehşete bırakıyor. Yazarın ustalıklı dili sayesinde, genç Galen'ın çektiği acıları iliklerimizde hissediyor, geçirdiği dönüşümde ona eşlik ediyoruz.

Bir İntihar Efsanesi ve Caribou Adası'na ev sahipliği yapan Alaska'nın buz gibi soğuğu, Pislik'te yerini, California'nın yapış yapış sıcağına bırakıyor. Bu iklim değişikliği kitabın atmosferine yansıdığı gibi, yazarın tarzına da damgasını vurmuş. Pislik, farklı ve şaşırtıcı bir David Vann kitabı.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat