600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Psikolojik Danışmanlıkta Etik ve Yasal Konular - Tim Bond- | Yeni ve İ

Psikolojik Danışmanlıkta Etik ve Yasal Konular

ISBN / BARKOD : 4236622491449
Üretici : NOBEL AKADEMİ SAHAF
Yazar : Tim Bond
Sayfa Sayısı : 408
Konu Psikoloji / Psikiyatri - Psikanaliz
Son zamanlardaki satış : 2
21. yüzyılda ülkemizde, Psikolojik Danışma ve Rehberlik uygulamaları farklı alanlarda hızla yaygınlaşırken, etik ile ilgili yaşantı birikimimiz ve bu alandaki etik sorunları tartışma ihtiyacımız giderek artıyor. Bu kitap PDR meslek Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 25,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4236622491449

Boyut

17.00x24.00

Sayfa Sayısı

408

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2016-02

Çeviren

Binnur Yeşilyaprak

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

21. yüzyılda ülkemizde, Psikolojik Danışma ve Rehberlik uygulamaları farklı alanlarda hızla yaygınlaşırken, etik ile ilgili yaşantı birikimimiz ve bu alandaki etik sorunları tartışma ihtiyacımız giderek artıyor. Bu kitap PDR meslek alanındaki etik ve yasal sorunları; Amerika'da, İngiltere'de ve Türkiye'deki durumu karşılaştırmalı olarak ele alıp inceliyor ve kendi ülkemizden örnekler sunuyor.

Psikolojik Danışmanlıkta Etik ve Yasal Konular kitabı, bu alandaki lisans öğrencileri için bir ders kitabı, lisans üstü öğrencileri için bir kaynak kitap, alan uygulamacıları için bir el kitabı ve psikolojik danışma ve rehberlik alanı ile ilgili herkes için temel bir başvuru kitabı olmaya adaydır.

Kitap, bu alanda çalışanlara yaptıkları işi yeniden gözden geçirme fırsatı sunarak kendilerine "yaptıklarım etiğe ne kadar uygun?", "nasıl davranmalıyım?" sorularını sorduracaktır. Kuşkusuz ki etik bizi mutlu etmez ama "insan" olmak için ona ihtiyacımız vardır.

Bu kitabın, etiği seven ve meslek yaşamına bu ilkelerin kılavuzluğunda devam etmeye çalışan tüm psikolojik danışmanlara, bu amaçla yetişen adaylara ve bu işi öğrenen öğreten akademisyenlere yararlı olması ve alanın gelişimine katkı yapması beklenmektedir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat