600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Renkli Televizyon Servis Notları 3 - - | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabı

Renkli Televizyon Servis Notları 3

Yüzlerce Arıza Çeşidi

ISBN / BARKOD : 4239722411412
Üretici : BİRSEN YAYINEVİ SAHAF
Sayfa Sayısı : 211
Konu Akademik
Son zamanlardaki satış : 1
ÖNSÖZ Değerli meslektaşlarımız, SERVİS NOTLARI 3 kitabımızın yeni versiyonuna başlarken, daha önceki yayınlanmış olan, SERVİS NOTLARI İve 2 kitaplarına gösterdiğiniz olağanüstü ilginize teşekkür ederiz. Bildiğiniz gibi yeni Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4239722411412

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

211

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2000-12

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

ÖNSÖZ
Değerli meslektaşlarımız,
SERVİS NOTLARI 3 kitabımızın yeni versiyonuna başlarken, daha önceki yayınlanmış olan, SERVİS NOTLARI İve 2 kitaplarına gösterdiğiniz olağanüstü ilginize teşekkür ederiz.
Bildiğiniz gibi yeni versiyon kitaplarımızda ilk versiyonlardan farklı olarak kitabımızın baş ve son kısımlarına ek bilgiler ilave ederek sizlere daha faydalı olmaya devam edeceğiz
Bu kitabımızda, önceki serilerde yayınladığımız marka ve modellerden daha sonra çıkmış olan modellere daha fazla ağırlık vererek piyasanın yenilikleri takip edilmesi sağlanmış olunacaktır.
SERVİS NOTLARI kitaplar serimiz olan kitaplarda aynı marka ve modellere ait olan fakat daha sonra karşılaştığımız ve giderdiğimiz arızaları da aynı seri kitaplarımızın son kısmına ilave ederek başarılarınızı artırmak gayesindeyiz.
Ayrıca, kitabımızın son kısmında yayınladığımız UYDU RAPORU bölümünde en çok izlenen uyduların yön açı ve listelerini de kısım kısım vererek uydu hakkında da yeterli derecede bilgi verdiğimiz kanaatindeyiz.
Buna paralel olarak piyasamızda bize yönelik, yenilik olduğu müddetçe bizde sizlere aktararak sizleri bilgilendirmiş olacağız. Olabilecek her türlü hatalarımızı kabul ediyor önerilerinize açık olduğumuzu bildirerek BAŞARILAR DİLİYORUZ.
ERCAN SARIKAYA

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat