600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Ruh Kırılması

ISBN / BARKOD : 12345678276453
Üretici : Goa Basım Yayın Sahaf
Yazar : İsmail Kızılbay
Sayfa Sayısı : 280
Konu Edebiyat / Roman - Türk Klasikleri
İnsan ve Toplum-Kişisel Gelişim
Zor iştir terk edilen olmak. En nefret ettiği kıyafetleri ile komşu gezmesine götürülen bir çocuk gibi bakarsınız etrafa. Dağılan dünyanızı tekrar toplamanız istenir sizden. Tek tek sıraladığınız inci taneleri kolyeden kurtulup Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678276453

Boyut

135-210

Sayfa Sayısı

280

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2008-09

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Zor iştir terk edilen olmak. En nefret ettiği kıyafetleri ile komşu gezmesine götürülen bir çocuk gibi bakarsınız etrafa. Dağılan dünyanızı tekrar toplamanız istenir sizden. Tek tek sıraladığınız inci taneleri kolyeden kurtulup dağılmıştır. Her inci tanesi en olmayacak yerlere yuvarlanmıştır. Bulmanız, toplamanız, tekrar sıralamanız artık pek mümkün değildir. Ama denersiniz.
Zorbalık duygularınızı uyandıran kıpırdanmaları bastırmak, daha olgun bir tavır sergilemek gerekmektedir. Bunu siz değil, etrafınızı kuşatmış olan dünya söyler. Size kalsa her şeyi yakmak için zaman gelmiştir.

Âşık olmak ve terk edilmek... İlki yaşanırken, ikincisi sahne aldığında içinizde, derinlerde bir kırılma yaşanır. Biriken, biriktirilen sevgi ru­humuzun içinden her tarafı yakarak akmaya başlar. Geride sarsıcı bir mutsuzluk tortusu bırakarak.
Bir kadına karşı duyulan aşk ve terk ediliş. Bu roman bir ruh kırılmasından alıntıdır ve terk edilişin yarattığı travmayı yaşayanlara ithaf edilmiştir.

Ya siz? Hiç terk edildiniz mi?

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat