600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Satış Yönetimi

2. Baskı

ISBN / BARKOD : 4236621443188
Üretici : DETAY YAYINCILIK SAHAF
Yazar : Cemal Yükselen
Sayfa Sayısı : 208
Konu Eğitim / Meslek Eğitim
Tüketiciler de satın alma kararı verirken daha yüksek bilgi düzeyi ile satış elemanlarının karşısına çıkmaktadırlar. İnternet, bu alanda tüketicileri daha bilinçli ve bilgili kılarken, satış elemanlarını da daha güçlü bilgi ve Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 8,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4236621443188

Sayfa Sayısı

208

Basım Yeri

Ankara

Basım Tarihi

2008

Dili

TÜRKÇE

Tüketiciler de satın alma kararı verirken daha yüksek bilgi düzeyi ile satış elemanlarının karşısına çıkmaktadırlar. İnternet, bu alanda tüketicileri daha bilinçli ve bilgili kılarken, satış elemanlarını da daha güçlü bilgi ve ikna becerileri ile donanmış olmaya zorlamakta; satış yöneticilerini de bu alanda daha güçlü satışgücü takımları kurmaya yöneltmektedir.

Satış işleminin artık sadece müşteriye "mal satmak" ile sınırlı olmadığının anlaşılması ile bu alanda daha iyi yetişmiş insangücünün iş dünyasına kazandırılması da önemli bir gereksinim olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kitap, böyle birgereksinimi karşılamaya katkı sağlamayı hedeflemektedir.

Kitap, hem yükseköğretim kurumlarında bu alanda derslere katkı sağlamayı hem de bu alanda çalışanlara rehber olmayı hedeflemiştir. Dördüncü baskıda satış yöneticilerine ve satış elemanlarına rehber niteliğinde konular eklenmiştir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat