600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Senden Adam Olur

Kendi Efsaneni Gerçekleştir

ISBN / BARKOD : 12345678296430
Üretici : AKİS KİTAP SAHAF
Yazar : Adem Özbay
Sayfa Sayısı : 128
Konu Edebiyat / Roman - Türk Klasikleri
Bilgelik; kitap dolusu bilgiyi beyninize yüklemek değil, bilginin ötesindeki gerçeği yüreğinize akıtmaktır. Damla damla, acele etmeden, sükunet ve dinginlik içinde? Alelacele manevralarla, üstünkörü provalarla ulaşılacak bir düzey Yazının devamı...
Kargo Ücreti : 65,00 TL
Kitapsahaf Fiyatı : 12,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678296430

Boyut

135-195

Sayfa Sayısı

128

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2008-01

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Bilgelik; kitap dolusu bilgiyi beyninize yüklemek değil, bilginin ötesindeki gerçeği yüreğinize akıtmaktır. Damla damla, acele etmeden, sükunet ve dinginlik içinde? Alelacele manevralarla, üstünkörü provalarla ulaşılacak bir düzey değildir bilgelik. Derin, uzun ve ince bir yolda seyreder bilgeler? Bu kitap; yüzyıllardan bu yana bilge kişilerin izledikleri ortak yola doğru bir seyahate çıkarıyor sizi?

Hikayeyi bilirsiniz? Tüyünü buldukları Bilge Anka kuşuna ulaşmak üzere tüm kuşlar hep birlikte yola düşerler. Uzun ve yorucu yolu birçoğu yarıda bırakır. Geride kalanlar ise Anka?nın yaşadığına inandıkları Kaf Dağı?na varırlar. Anka yoktur, ancak hedefe varan kuşların hepsi birer Anka?dır artık.

Bu kitap, engellerin tuzağına düşmeden yola devam eden ve sonunda Anka?nın kendisi olmak isteyen bilgelik gönüllüleri için? Siz de ruhsal uyanışınızı gerçekleştirmek üzere ışığa doğru yol almak ve sonunda ışığın kendisi olmak istiyorsanız bu kitabı yüreğinizle okuyun. Aydınlığın başucunuza getirdiği davetiyeyi geri çevirmeyin.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat