600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Tarihi Liderler ve Aşkları - Özcan Erdoğan- | Yeni ve İkinci El Ucuz K

Tarihi Liderler ve Aşkları

ISBN / BARKOD : 12345678296614
Üretici : İkaros Yayınları Sahaf
Yazar : Özcan Erdoğan
Sayfa Sayısı : 846
Konu Edebiyat / Biyografi-Otobiyogafi
Son zamanlardaki satış : 1
Bu kitapta; tarihte iz bırakmış liderlerin yaşadıkları aşk ve birlikteliklerin, onların hayatları üzerindeki rolüne eğildik. Ayrıca, liderlerin aşkları paralelinde tarihin akışına, yıkılan ve kurulan imparatorluk ve krallıkların Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 18,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678296614

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

846

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2010-01

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Bu kitapta; tarihte iz bırakmış liderlerin yaşadıkları aşk ve birlikteliklerin, onların hayatları üzerindeki rolüne eğildik. Ayrıca, liderlerin aşkları paralelinde tarihin akışına, yıkılan ve kurulan imparatorluk ve krallıkların serüvenine, modern devletlerin katmanlarına da ayna tutmaya çalıştık. Yaşanan aşkların liderlerin özel hayatlarını, bireysel dünyalarını nasıl etkilediğine odaklanırken, devletlerin ve toplumların aşkın yarattığı fırtınalardan aldıkları etkileri de ihmal etmemeye çalıştık. Daha önceki kitabımız Dâhiler ve Aşklarında olduğu gibi Tarihi Liderler ve Aşklarında da çok değerli şair ve yazarlarımız sağlam kaynaklara dayanan anlatımlarıyla bir bütün oluşturdu. Aşkın ve İktidarın yanı sıra görkemli bir tarih yolculuğuna da çıkabileceğiniz kitapta, Aşk mı, iktidar mı? sorusuna verilen yaşanmış yanıtları bulacaksınız.
Kronolojik bir tarih dizini ile sunulan liderler: Nefertiti, Ramses, Gotama Buddha, Büyük İskender, Spartaküs, Kleopatra & Jül Sezar & Marcus Antonius, Neron, Attila, Jüstinyen & Theodora, Cengiz Han, II. Edward, VIII. Henry & Anne Boleyn, Kraliçe I. Elizabeth, Kanuni Sultan Süleyman & Hürrem Sultan, Şah Cihan & Mümtaz Mahal, Çar I. Petro & Çariçe I. Katerina & Baltacı Mehmet Paşa, Napoléon Bonaparte, Abraham Lincoln, Kraliçe I. Victoria, Mahatma Gandhi, Vladimir İlyiç Lenin, Winston Churchill, Josef Stalin, Lev Troçki, Mustafa Kemal Atatürk, Benito Mussolini, Adolf Hitler, Mao Zedung, Juan Domingo Peron & Eva Peron, John F. Kennedy, Nelson Mandela, Şah Muhammet Rıza Pehlevi & Prenses Süreyya, Fidel Castro, Che Guevara, Prenses Diana.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat