600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Temel Bilgisayar Eğitimi Windows XP - Office XP - Kolektif- | Yeni ve

Temel Bilgisayar Eğitimi Windows XP - Office XP

Windows Xp - Office Xp

ISBN / BARKOD : 4239722411384
Üretici : Pusula Yayıncılık Sahaf
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 384
Konu Bilgisayar / Yeni Başlayanlar İçin
Hayatımızı oldukça kolaylaştıran bilgisayarlar ve bilgisayar teknolojileri, yaşantımızdaki ağırlığını her geçen gün biraz daha artırıyor. İş yerlerinin vazgeçilmez yardımcılığından, bireysel asistanlık hizmetlerine kadar Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4239722411384

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

384

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2008

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Hayatımızı oldukça kolaylaştıran bilgisayarlar ve bilgisayar teknolojileri, yaşantımızdaki ağırlığını her geçen gün biraz daha artırıyor. İş yerlerinin vazgeçilmez yardımcılığından, bireysel asistanlık hizmetlerine kadar birçok konuda artık bilgisayarlara güveniyoruz.

Bilgisayar kullanımını öğrenmek ise Pusula Yayıncılık tarafından hazırlanan Temel Bilgisayar Eğitimi adlı kitap ile artık çok kolay. Kitapta, Windows XP işletim sistemi ve Office XP programları temel düzeyde anlatılırken, donanım yazılım kavramları da bilgisayarların tarihsel gelişimi ile birlikte detaylı bir biçimde açıklanıyor. Bunun yanında WWW yani İnternet de kitabın konuları arasında ve en çok kullanılan web tarayıcı olan Internet Explorer da adım adım anlatılıyor. Yalın bir dil ve düzgün bir Türkçeyle kaleme alınan Temel Bilgisayar Eğitimi, en sık karşılaşılan bilgisayar terimlerinin karşılıklarını da veren bir sözlük de içeriyor. Artık bilgisayar dünyasıyla tanışmalıyım veya Bilgilerimi tazelemeliyim diyorsanız bu kitabı mutlaka edinmeli, elinizin altında bulundurmalısınız.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat