600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
TURİZM YATIRIM PROJELERİNİN YÖNETİMİ DEĞERLENDİRMESİ VE FİNANSMANI - S

TURİZM YATIRIM PROJELERİNİN YÖNETİMİ DEĞERLENDİRMESİ VE FİNANSMANI

ISBN / BARKOD : 4445692361465
Üretici : DETAY YAYINCILIK SAHAF
Yazar : Serkan Yılmaz Kandır Yıldırım Beyazıt Önal
Sayfa Sayısı : 404
Konu Maliye
Bu kitabın amacı; genel olarak turizm endüstrisini tanıtmak, turizm yatırımı ve turizm projesi kavramlarını açıklamak, turizm yatırımlarını teşvik tedbirlerini ve turizm kredilerini tanıtmak, turizm yatırım projelerinin hazırlanması, Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4445692361465

Sayfa Sayısı

404

Basım Yeri

ANKARA

Basım Tarihi

2007

Dili

TÜRKÇE

Bu kitabın amacı; genel olarak turizm endüstrisini tanıtmak, turizm yatırımı ve turizm projesi kavramlarını açıklamak, turizm yatırımlarını teşvik tedbirlerini ve turizm kredilerini tanıtmak, turizm yatırım projelerinin hazırlanması, turizm yatırım projelerini değerlendirme yöntemleri, turizm yatırımlarının değer temelli yönetim yaklaşımıyla yönetilmesi ve turizm yatırımlarında taşınmaz değerlemesi, konularında bilgiler vermektir.

Farklı turizm türlerinde önemli çekiciliklere sahip olan Türkiye'de, turizm yatırımları ekonomik faaliyetler içinde oldukça önemli boyutlara ulaşmıştır. Gelecekte de yeni turizm yatırımlarının yapılabileceği düşünülmektedir. Turizm yatırımlarında fizibilitelerin ciddi şekilde yapılması, söz konusu yatırımların etkin ve verimli çalıştırılabilmesi açısından önemlidir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat