600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Yeni Çağ Toplumunun İhtiyaçları - John Godolphin Bennett- | Yeni ve İk

Yeni Çağ Toplumunun İhtiyaçları

ISBN / BARKOD : 22345678276187
Üretici : Ruh ve Madde Yayıncılık Sahaf
Yazar : John Godolphin Bennett
Sayfa Sayısı : 184
Konu Hobi / Parapsikoloji - Gizem
Bennett'in çizdiği insanlık ve ihtiyaçları kendi zamanının hep ötesinde olmuştur. Bizlere günlük ve geleceğe dönük tüm güçlüklerimizden sıyrılıp yolumuzu bulmak için izlememiz gereken yolu gösteriyor. Bennett'in söylediği gibi, Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 4,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

22345678276187

Sayfa Sayısı

184

Basım Yeri

l

Dili

Türkçe

Bennett'in çizdiği insanlık ve ihtiyaçları kendi zamanının hep ötesinde olmuştur. Bizlere günlük ve geleceğe dönük tüm güçlüklerimizden sıyrılıp yolumuzu bulmak için izlememiz gereken yolu gösteriyor.
Bennett'in söylediği gibi, zamanın şu içinde yaşadığımız diliminde dünyamız çok yükseklerden gelen ruhsal bir etki alanı içinde bulunmaktadır. Bu kozmik güce karşı biz insanlık olarak nasıl bir tepki gösterip onunla işbirliği içine girebiliriz? O tesir alanı için nasıl bir zemin hazırlayıp, onun araçları haline nasıl gelebiliriz?
Kitap bu sorulara Gurdjieff'in bilgileri aracılığıyla cevaplar vermektedir.
J.G.Bennett, G.I.Gurdjieff "insanın uyumlu gelişimi için sistem"inin en önde gelen uygulamacılarındandır. Gurdjief'in öğretisinden kendisi için " bir şeyler çıkartmak" için neredeyse elli yıl harcamıştır. 1970'lerin başında hayatının son dört yılında ruhsal algılamanın yeni çağının gelişini görerek Sherborne/İngiltere'de, ruhsal değişim için teknikler aktarma amacıyla deneysel Dördüncü Yol okulu olan Sürekli Eğitim Uluslar arası Akademisi'ni kurmuştur.
Akademi, "gerçek bir şey" arayan, dünyanın dört bir yanından gelen yüzlerce öğrenciyi cezbetmişti. On ay süren kurslarda Bennett, Gurdjieff ve diğer ruhsal öğretmenlerden öğrendiklerini başkalarıyla paylaşmıştır. Kitapta bu süre içinde yaptığı konuşmalar yer almaktadır.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat