600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Yeni Müşteri

ISBN / BARKOD : 12345678293597
Üretici : Hayat Yayınları Sahaf
Yazar : Ömer Torlak Remzi Altunışık Şuayip Özdemir
Sayfa Sayısı : 232
Konu Ekonomi / Pazarlama - Satış
Geleneksel Toplumdan postmodern eğilimlerin yoğun olarak yaşandığı günümüz toplumlarına tüketim eylemlerinin temel amacı değişmemekle beraber; beklentiler, tüketim tarzları ve araçlarda ciddi değişiklikler yaşandığı bir gerçektir. Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 8,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678293597

Boyut

135-210

Sayfa Sayısı

232

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2007

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Geleneksel Toplumdan postmodern eğilimlerin yoğun olarak yaşandığı günümüz toplumlarına tüketim eylemlerinin temel amacı değişmemekle beraber; beklentiler, tüketim tarzları ve araçlarda ciddi değişiklikler yaşandığı bir gerçektir. Bu hızlı değişim, yeni tüketici kavramının irdelenmesini gerektirmektedir.

Modern toplumda yaşayan tüketiciler zamanla sahip olduklarıyla tatmin olmamaya başlamışlardır. Modern dünyanın tüketicisi, bir taraftan sıradanlıktan kurtulma, diğer taraftan kapitalist tüketim kültürünün ortaya çıkardığı eşitsizliklere karşı gelme eğilimlerine paralel olarak postmodern tavırlar ortaya koymaya başlamıştır.
"Yeni Müşteri" yeni tüketicideki değişimi ve nedenlerini temel bazı yönleriyle anlamak isteyenlerin görmesi gereken bir eserdir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat