600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Yönetici Bilgisayar & İnternet Rehberi - - | Yeni ve İkinci El Ucuz Ki

Yönetici Bilgisayar & İnternet Rehberi

ISBN / BARKOD : 4239722411381
Üretici : Hayat Yayınları Sahaf
Sayfa Sayısı : 190
Konu Ekonomi / Yönetim - Organizasyon
Anne-babaların en çok düştükleri 10 tuzaktan sakının. Anne-babalar çocukları için çok iyi niyetler taşımalarına rağmen, kimi zaman onların sağlıklı bir şekilde gelişmesine mani olan hatalar yapmaktadırlar. Bu kitapta da Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 7,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4239722411381

Boyut

135-210

Sayfa Sayısı

190

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

1998-11

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Anne-babaların en çok düştükleri 10 tuzaktan sakının. Anne-babalar çocukları için çok iyi niyetler taşımalarına rağmen, kimi zaman onların sağlıklı bir şekilde gelişmesine mani olan hatalar yapmaktadırlar. Bu kitapta da belirtildiği gibi, bu hatalardan kaçınmanın yolu "ebeveynliğin sıradan bir iş değil; yerine getirilmesi gereken önemli bir görev olduğunu" farketmekten geçer.
Psikolog ve aynı zamanda bir baba olan yazar Kevin Steede, etkili anne-baba becerilerini nasıl kazanacağınızı ve bu becerilerle çocuklarınızın hayatında nasıl aktif bir rol oynayabileceğinizi göstermektedir. Tutarlı olmanın gizli gücünü, yapıcı disiplini, açık iletişimi ve olumlu davranmayı bu kitaptan öğrenebilirsiniz. Siz de iyi bir anne-baba olabilirsiniz. Bunun için ebeveynliğe öncelik vermeli ve bu kitapta altı çizilen strateji ve becerileri öğrenmelisiniz.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat