600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Nefret Çağı - The Witcher Serisi 4 - Andrzej Sapkowski | Yeni ve İkinc

Nefret Çağı - The Witcher Serisi 4

ISBN / BARKOD : 12345678312015
Üretici : Pegasus Yayınları Sahaf
Yazar : Andrzej Sapkowski
Sayfa Sayısı : 448
Konu Edebiyat / Fantastik
Edebiyat / Roman
Son zamanlardaki satış : 1
Rivyalı Geralt, kendisini büyücülerin karşısında ve korkunç bir savaşın ortasında buluyor. “Yapamam... Onu yazgısına teslim edemem. Yapayalnız o şimdi... Oysa hiç yalnız kalmamalı, Dandelion. Sen bunu anlayamazsın. Kimse anlayamaz Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 19,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678312015

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

448

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2018-03

Çeviren

Regaip Minareci

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Rivyalı Geralt, kendisini büyücülerin karşısında ve korkunç bir savaşın ortasında buluyor.

“Yapamam... Onu yazgısına teslim edemem. Yapayalnız o şimdi... Oysa hiç yalnız kalmamalı, Dandelion. Sen bunu anlayamazsın. Kimse anlayamaz ama ben anlıyorum. Eğer yalnız kalırsa, bir zamanlar... Bir zamanlar benim başıma gelenleri o da yaşayacak... Sen bunu anlayamazsın…”

Nilfgaard İmparatoru Emhyr var Emreis harekete geçmek üzere. Tek bir hamleyle Kuzey Krallıkları'nı parçalamak, önüne çıkmak talihsizliğine düşen herkesi öldürmek veya esir almak istiyor. Geçmişte Sodden Tepesi'nde büyücüler yüzünden yenilen Nilfgaard İmparatoru bu sefer zaferle arasına hiç kimsenin giremeyeceğinden emin.

İnsanların ve devletlerin çıkar savaşlarına kesinlikle bulaşmamayı ve daima tarafsız kalmayı seçen Rivyalı Geralt bu sefer çok zor bir karar vermek zorundadır. Kehanetlerde bahsedilen, tüm dünyayı değiştirmeye yazgılı çocuk onun kendi kızı gibi sevdiği Ciri'dir. Ve Ciri'yi korumak için Geralt'ın yapmayacağı şey yoktur. Nihayet bir taraf seçmek ve canını hiçe saymak dâhil.

“Bu kitabı gerçekten, gerçekten çok beğendim... Sapkowskı'nin dünyasındaki hiçbir karakter siyah-beyaz değil. Geralt ve canavarlar dâhil herkes grinin bir tonu."

- The Deckled Edge

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat