600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Anne - Baba - Çocuk İletişimi - Aysel Çağdaş | Yeni ve İkinci El Ucuz
%11 indirimli

Anne - Baba - Çocuk İletişimi

ISBN / BARKOD : 3990000001914
Üretici : Eğiten Kitap
Yazar : Aysel Çağdaş
Sayfa Sayısı : 165
Konu Psikoloji / Çocuk Psikolojisi
Son zamanlardaki satış : 15
Anne-babalık davranışları tümüyle doğuştan getirilmiş davranışlar değildir. Yapılan çalışmalar, anne-babalık duygu ve davranışlarının büyük ölçüde sonradan kazanıldığını ortaya koymaktadır. Anne-babaların, çocukları ile Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 22,00
Kitapsahaf Fiyatı : 19,58
Kazancınız : 2,42

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000001914

Boyut

16.50x24.00

Sayfa Sayısı

165

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2015-02

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Anne-babalık davranışları tümüyle doğuştan getirilmiş davranışlar değildir. Yapılan çalışmalar, anne-babalık duygu ve davranışlarının büyük ölçüde sonradan kazanıldığını ortaya koymaktadır. Anne-babaların, çocukları ile sağlıklı iletişim kurabilmeleri ve çocuklarına karşı olumlu tutum ile yaklaşabilmeleri, öncelikle iletişim bilgi ve becerilerine sahip olmaları ile mümkündür.

Bu kitap anne-babaların çocukları ile sağlıklı iletişim kurabilmelerine ve çocuklarına karşı olumlu tutum ve davranış içinde olmalarına yardımcı olmak amacı ile hazırlanmıştır. Anne-Baba-Çocuk iletişimi kurabilmelerine ve çocuklarına karşı olumlu tutum ve davranış içinde olmalarına yardımcı olmak amacı ile hazırlanmıştır.

Anne-Baba-Çocuk iletişimi kadar öğretmen öğrenci iletişimi de önemlidir. Bu nedenle öğretmenler ve öğretmen adayları ile çocuk gelişimi ve eğitimi dalında eğitim gören öğrencilere kitabın yararlı olacağı düşünülmüştür.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat