600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Herkese Kafa Lazım 2 - B. A. Kordemski- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitab
%32 indirimli

Herkese Kafa Lazım 2

ISBN / BARKOD : 3990000071274
Üretici : Kaldıraç Yayınevi
Yazar : B. A. Kordemski
Sayfa Sayısı : 303
Konu Genel Konular / Eğlence - Mizah
Edebiyat / Derleme
Matematik ve zeka soruları alanında çığır açan Kordemski'nin bu eserinin en önemli özelliği kitaptaki tüm soruların gruplandırmasında ve sıralanmasında sadece bu soruları çözmek değil, çözüm yöntemlerinin ve düşüncelerin nasıl Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 30,00
Kitapsahaf Fiyatı : 20,40
Kazancınız : 9,60

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000071274

Boyut

16.00x24.00

Sayfa Sayısı

303

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2011-03

Çeviren

Felicitas Hormann

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Matematik ve zeka soruları alanında çığır açan Kordemski'nin bu eserinin en önemli özelliği kitaptaki tüm soruların gruplandırmasında ve sıralanmasında sadece bu soruları çözmek değil, çözüm yöntemlerinin ve düşüncelerin nasıl sistematik bir şekilde genelleştirilebileceğinin de gösterilmesidir. Bu ise, bizlere tekil ve parçalı düşünmek yerine, bütüncül bir bakış açısı sunuyor. 'Herkese Kafa Lazım' bize aklımızı, zekamızı, mantığımızı nasıl geliştirebilceğimizi gösteriyor, hem de bunu eğlenerek yapmaya imkan tanıyor.

Matematiği sevdiren, zekamızı ve mantığımızı daha işlevsel ve doğru bir şekilde kullanmayı öğreten bu kitap, bunların yanı sıra bu tip soruların meraklıları için sihirli kareler, zor ve kolay sayı oyunları, sayıların çeşitli özellikleri, alfamatikler, diziler, polinomlar, fibonacci sayıları ve geçmişten günümüze gelen pek çok mantık sorusunu barındırıyor.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat