600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Beyaz Atlara Binen Gençler Cilt 2 - Askeri Taş- | Yeni ve İkinci El Uc
%25 indirimli

Beyaz Atlara Binen Gençler Cilt 2

ISBN / BARKOD : 9786054734573
Üretici : Pierakitap
Yazar : Askeri Taş
Sayfa Sayısı : 96
Konu Edebiyat / Şiir
"Duru ve naif bir dille, yoğun ve samimi duygularla yazmış olduğun, çoğunluğu sosyal içerikli şiirlerini zevkle okuyorum."- Prof.Dr.Mehmet Ali Taş"Bu şiirlei okurken aklıma, St John Pers 'şiir insanın görünmez yüzüdür' sözü aklıma Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 13,89
Kitapsahaf Fiyatı : 10,42
Kazancınız : 3,47

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786054734573

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

96

Basım Yeri

Ankara

Basım Tarihi

2016-08

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

"Duru ve naif bir dille, yoğun ve samimi duygularla yazmış olduğun, çoğunluğu sosyal içerikli şiirlerini zevkle okuyorum."

- Prof.Dr.Mehmet Ali Taş

"Bu şiirlei okurken aklıma, St John Pers 'şiir insanın görünmez yüzüdür' sözü aklıma geldi. Askeri Taş ve onun görünmeyen yüzünün ne kadar farklı, manalı ve güzel olduğunu; aşk, sevgi, çevre ve insan üzerine yazdığı şiirleri, tekra tekrar okuyunca anladım."

- Doç.Dr.Hülya Taş Korkmaz

"Acının dem vurduğu bir coğrafyadan, duygularınızı kaleme alıp şiirleşmesi her şairin başarabileceği bir harç değildir.Askeri Taş beyin kelimelerindeki ahenk "Haşlamadan Taşlamaya- Beyaz Atlara Binen Gençler" günümüz realitesine uygun olarak yazılmıştır. Şiirlerini okunurken, düşünülmesi, düşünürken muhakeme yeteneğimizi geliştirmeye yönelik evrensel yazılardır."

- Yazar-Şair Nesrin Erdoğmuş

"Askeir Taş beyin şiirlerini okurken, sade, samimi üslupla iç dünyanın dışa yansımalarına tanıklık edecek. Şiirin şairine göre orijinal yönlerini göreceksiniz. Bu şiirler tekrar tekrar okunup, üzerinde düşünülerek durulmalı."

- Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Abakay

"Kitaptaki bazı şiirleri okurken kendinizi keçi burcunda hissedecek, Hevsel'in yeşilini kıskandırırcasına, nazlı nazlı akan Dicle'ye dalıp gidecek, yönünüzü Kırklardağı'na dönüp o hazin hikayeyi hatırlayıp o güzelim gizemli türküyü mırıldanacaksınız."

- Edeibyat Öğretmeni Servet Günay

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat