600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Cezayir Menekşesi (Ciltli) - Burcu Büyükyıldız- | Yeni ve İkinci El Uc

Cezayir Menekşesi (Ciltli)

ISBN / BARKOD : 12345678301163
Üretici : EPHESUS YAYINEVİ SAHAF
Yazar : Burcu Büyükyıldız
Sayfa Sayısı : 528
Konu Edebiyat / Aşk
Edebiyat / Roman
Son zamanlardaki satış : 1
Yalnızca tutkunun varlığına inanan karşı konulmaz bir adam… Rüzgârına kapıldığı adamı elde etmeye kararlı büyüleyici bir kadın… Kar tanelerinin düştüğü yerde başlayan, yakıcı ve kural tanımayan bir aşk… Kuzey Doğan, gri Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 14,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678301163

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

528

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2017-02

Kapak Türü

Ciltli

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Yalnızca tutkunun varlığına inanan karşı konulmaz bir adam… Rüzgârına kapıldığı adamı elde etmeye kararlı büyüleyici bir kadın… Kar tanelerinin düştüğü yerde başlayan, yakıcı ve kural tanımayan bir aşk…

Kuzey Doğan, gri gözleri ve sert duruşuyla kadınları fethedip, mesleğinde fırtınalar estiren, hırslı ve korkusuz bir avukattı. Kalbini ısıtmayı hiç kimse başaramasa da, karanlık bir gecede gördüğü ışıltılı bakışlar soğuk duvarlarının ardında bir yangın başlatmıştı.

Güzelliği ve zekâsıyla herkesi kendine hayran bırakan Selin Soydan, âşık olduğu adamı baştan çıkarabilmek için yaptığı planların işe yarayacağını sanıyordu. Derinlerinde ne sakladığını bilmediği bir buz dağına çarptığında, korumaya çalıştığı iradesi de paramparça olmuştu.

Tutkunun ateşi ikisini de kavururken, Kuzey sahip olduğu kararlılığı ellerinde tutabilecek miydi? Tehlikelerle örülü geçmiş aralarına sızdığında, tutsak edilmiş duygular zincirlerinden kurtulup özgür kalabilecek miydi?

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat