600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Düşük Şiddetli Devrim - Durmuş Hocaoğlu- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kita

Düşük Şiddetli Devrim

ISBN / BARKOD : 12345678301542
Üretici : Gelenek Yayıncılık Sahaf
Yazar : Durmuş Hocaoğlu
Sayfa Sayısı : 240
Konu Edebiyat / Deneme
Türk toplumu, son derece önemli ve radikal bir toplumsal değişme süreci geçirmektedir. Bu süreç, toplumumuzun tarihi gelişiminin bir sonucudur. Bu toplumsal değişme, sadece sayıya münhasır bir niceliksel değişme değildir; "niceliksel Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678301542

Boyut

150-225

Sayfa Sayısı

240

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2002-09

Dili

TÜRKÇE

Türk toplumu, son derece önemli ve radikal bir toplumsal değişme süreci geçirmektedir. Bu süreç, toplumumuzun tarihi gelişiminin bir sonucudur. Bu toplumsal değişme, sadece sayıya münhasır bir niceliksel değişme değildir; "niceliksel değişme'nin belirli bir 'eşik değeri'ne ulaşmış ve artık bir 'niteliksel değişme'ye dönüşme aşamasına gelmiş radikal bir değişmedir. Asıl sancılar bundandır.
Kanaatimize göre, söz konusu hadiselerin üstünü kaplayan toz dikkatle tamik edilirse, bütün bu vakıaların, vak'aların ve hadiselerin çok önemli bazı radikal değişmelere ve bu değişmelerin de radikal yönelmelere delalet etmekte olduğu farkedilecektir. Bunları burada kısaca, bir "Devrim" olarak nitelendireceğiz.
Bizler, fiilen yaşanmakta olan bir devrimin tam içerisinde bulunmaktayız. Bu devrim, yeni başlamış değildir; kökü çok derinlerdedir; son zamanlarda vukua gelen günlük hadiselerin, politik dalgalanmaların büyük bir çoğunluğu ile doğrudan bir ilgisi yoktur.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat