600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Toprak Cilt: 2

ISBN / BARKOD : 12345678303914
Üretici : İLYA SAHAF
Yazar : Emile Zola
Sayfa Sayısı : 319
Konu Edebiyat / Fransız Edebiyatı
Son zamanlardaki satış : 1
Kitabımın kahramanı Topraktır... Emile Zola Köylünün içinde yaşadığı, elleriyle kazdığı, kimi defa cömert kimi defa nankör, o göz dikilen ya da korunan Toprak, eserin başkahramanı olarak çıkar karşımıza. Natüralist Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 9,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678303914

Boyut

13.50x19.50

Sayfa Sayısı

319

Basım Yeri

İzmir

Basım Tarihi

2011-07

Çeviren

Çiğdem Büyükataman

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Kitabımın kahramanı Topraktır... Emile Zola

Köylünün içinde yaşadığı, elleriyle kazdığı, kimi defa cömert kimi defa nankör, o göz dikilen ya da korunan Toprak, eserin başkahramanı olarak çıkar karşımıza.

Natüralist (Doğalcılık) akımının yazarlarından olan Emile Zola Toprak romanıyla sosyal toplumun gerçeğini yansıtmak istemiştir. Onun tasvir ettiği köylü daha önceki yapılan tasvirlere benzemez. Bu nedenle de; gerçekçiliğe büyük bir hassaslıkla yaklaşan Zola, 1887 yılında eseri ilk olarak yayımladığı zaman, gerçeği acımasız ve şaşırtıcı derecede yabanıl bir şekilde gözler önüne serdiğinden tepkiyle karşılanmıştır. Daha sonra defalarca basılarak, başyapıtlarından biri olmuştur.

Toprak Fransa köylülerinin değişen 19. yüzyıl şartlarındaki yaşantısının sosyoloji ve psikoloji alanında bilimsel kurallara dayanılarak yapılan gerçek tasviridir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat