600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Fantastik ve Korku Öyküleri 2 - Kolektif- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kit

Fantastik ve Korku Öyküleri 2

2004 Yılının En İyi

ISBN / BARKOD : 12345678300468
Üretici : yedinci kapı sahaf
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 238
Konu Genel konular
Duvara yansıyan gölgesi, aslında olduğundan daha korkunç görünüyordu. Hastalıklı bi şekilde dalgalanan, titrek bir gölgeydi. Kadın hareket edince döşeme tahtaları gıcırdadı. Kıpırdama fikri, yüzüme ter basmasına neden olmuştu. Bu Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 18,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678300468

Boyut

135-195

Sayfa Sayısı

238

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2006-01

Çeviren

İsmail Tulçalı

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Duvara yansıyan gölgesi, aslında olduğundan daha korkunç görünüyordu. Hastalıklı bi şekilde dalgalanan, titrek bir gölgeydi. Kadın hareket edince döşeme tahtaları gıcırdadı. Kıpırdama fikri, yüzüme ter basmasına neden olmuştu. Bu yüzden orada yatarak marazi bir merakla kadının gölgesini seyrettim.
Glen Hirshberg, Teodorn Goss, Michael Marshall Smith, Benjamin Rosenbaum ve diğer yazarlarıyla, Fantastik ve Korku, türünün en iyilerini bir araya getiren, tüm dünyada en fazla okunan ve her yıl birçok ödül kazanan bir derleme çalışmasıdır.
Ellen Datlow, Kelly Link ve Gavin J. Grant in özenli çalışması ile hazırlanan bu antolojide 2004 yılının en iyi fantastik ve korku öykülerini bir adada bulacaksınız. Hemen hepsi çeşitli bilim-kurgu ve fantastik edebiyat ödüllerine sahip olan yazarların öykülerinden derlenen Fantastik ve Korku dünyanın en tanınmış yazarlarından, henüz adını duymamış olduğunuz yazarlara dek çok geniş bir skalaya sahip. İster amatör isterse usta yazarlardan olsun, bu antolojide bulunan tüm öyküler bambaşka dünyaların kapılarını aralıyor. Okuyucuya binbir çeşit akıl ouyunu ve kurgu ile seslenen öyküler, kimi zaman tüylerinizi diken diken edecek, kimi zamansa ütopik diyarlarda rüya gibi yolculuklara çıkaracak. Bir solukta bitirebilmek için, uykusuz kalacağınız bir çalışma.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat