600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Kokoloji 3

Gerçek Kalp / Kendini Keşfetme Oyunu

ISBN / BARKOD : 13000000002672
Üretici : Okuyan Us Yayınları Sahaf
Yazar : Isamu Saito Tadahiko Nagao
Sayfa Sayısı : 212
Konu İnsan ve Toplum / Kişisel Gelişim
Yeni oyunlarla kendini keşfetmeye devam! İlk iki kitapla dünyayı kasıp kavuran Kokoloji'nin yepyeni oyunları üçüncü kitapta! İlk kitapta zihninizin gizli bölümünde dolaştınız, varlığını bile unuttuğunuz pek çok şeyle Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 13,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

13000000002672

Boyut

13.50x19.50

Sayfa Sayısı

212

Basım Tarihi

2016-05

Çeviren

Mehmet Faruk Çiftçi

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Yeni oyunlarla kendini keşfetmeye devam!

İlk iki kitapla dünyayı kasıp kavuran Kokoloji'nin yepyeni oyunları üçüncü kitapta!

İlk kitapta zihninizin gizli bölümünde dolaştınız, varlığını bile unuttuğunuz pek çok şeyle karşılaştınız. İkinci kitapta bir yandan eğlenceye devam ederken bir yandan kendinizi biraz daha keşfettiniz.

Kokoloji 3'te sınırlar iyice genişliyor. Sorulara verdiğiniz yanıtların hayatınıza dair neleri anlattığını görünce şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz.

Aşk, seks, iş, aile ve ilişkilerle ilgili tam 45 oyun. İsterseniz tek başınıza, isterseniz grup halinde oynayın. Her şekilde kendinizi daha iyi tanıyacağınızdan emin olun!

“Kokoloji, sohbet ortamı yaratmayı, hoşgörüyü arttırmayı, insan ilişkilerini geliştirip, derinleştirmeyi, zihni canlandırmayı ve hayal gücünü harekete geçirmeyi amaçlıyor. Ama daha önemlisi, ne çok ortak yanımız olduğunu ortaya koyarak bize yalnız olmadığımızı gösteriyor.”

- Isamu Saito

“Kokoloji'de aklınız ilk gelen şeyi söylemek önemli. Doğru cevap olmadığı gibi yanlış cevap da yok. Bu yüzden gevşeyin ve cevap verin. Kasmayın yani kendinizi. Grup halinde oynamak, yalnız oynamaktan daha eğlenceli. Toplaşın, bir araya gelin. Bir de dürüst olun. Kim tutar artık sizi...”

– Ayşe Arman, Hürriyet Gazetesi

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat