600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
İslam ve Modern Çağ 2 - Ebubekir Sifil- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitab
%25 indirimli

İslam ve Modern Çağ 2

ISBN / BARKOD : 9786055634124
Üretici : Rıhle Kitap
Yazar : Ebubekir Sifil
Sayfa Sayısı : 304
Konu İslam / İslam ve Günümüz İslam Düşüncesi
İnsanlarla birlikte “çevre”nin de müslüman olduğu zaman dilimlerinde İslam'ı samimi olarak “öğrenmek”, “yaşamak” ve “aktarmak” isteyen için kapılar açık, imkanlar mecut iken, bizler, 21. Yüzyıl müslümanları bu Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 15,00
Kitapsahaf Fiyatı : 11,25
Kazancınız : 3,75

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786055634124

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

304

Basım Tarihi

2014-11

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

İnsanlarla birlikte “çevre”nin de müslüman olduğu zaman dilimlerinde İslam'ı samimi olarak “öğrenmek”, “yaşamak” ve “aktarmak” isteyen için kapılar açık, imkanlar mecut iken, bizler, 21. Yüzyıl müslümanları bu süreçler dizisinin her birinde binbir sorunla yüzyüze bulunuyoruz. O kadar ki, bu süreçlerin her biri için ayrı bir “handikap” teşkil ediyor.

"Niçin" öğrenmeliyiz, "neyi" öğrenmeliyiz, "ne kadar" öğrenmeliyiz, "nasıl" öğrenmeliyiz ve nihayet öğrendiklerimizle ne yapmalıyız?

Geçmişe oranla daha bir cesamet ve kesafet kazanmış bulunan tuzaklar tarafından içimizden ye dışımızdan kuşatıldığımız Modern Çağ'da İslam'ın vadettiği zihin, kalp ve ruh berraklığına, "hakikat"i yaşayan insana, zamana ve mekana nasıl ulaşabilir.z

İçimizi ve dışımızı önce tamir, sonra imar sorumluluğunu yerine getirmede, bu soruların gerçek ve açık cevaplara kavuşturulması hayati önem arz ediyor.

Elinizdeki kitap, bu temel gerçeği "mesele" edinenlere ve "hakikat" diye bir derdi olanlara hitaben kaleme alınmış yazılardan oluşuyor.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat