600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Kaygılanacak Ne Var?

ISBN / BARKOD : 12345678302332
Üretici : TİMAŞ YAYINLARI SAHAF
Yazar : Yıldız Burkovik
Sayfa Sayısı : 224
Konu İnsan ve Toplum / Diğer
Psikoloji / Genel Psikoloji
Son zamanlardaki satış : 1
Kaygı, her geçen gün gittikçe daha fazla zihnimize işgal eden bir olgu. Hayatın karmaşasıyla orantılı olarak yaşadığımız kaygı türleri de katlanarak artıyor. Bir yandan hayatımızı sürdürmeye çalışırken, diğer yandan Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 9,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678302332

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

224

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2017-06

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Kaygı, her geçen gün gittikçe daha fazla zihnimize işgal eden bir olgu. Hayatın karmaşasıyla orantılı olarak yaşadığımız kaygı türleri de katlanarak artıyor. Bir yandan hayatımızı sürdürmeye çalışırken, diğer yandan kaygılarımıza karşı amansız bir mücadele içinde oluyoruz. Nereden bakarsak bakalım, kaygı hem bir stres kaynağı hem de doğrudan sorunun kendisi durumunda.

Peki, hayatımızın çeşitli evrelerinde yaşadığımız kaygılar nelerdir? Neden bazı kaygılarımızı sürekli yanımızda taşırken bazılarından hemen kurtuluruz? Kaygılarımızın yegâne kaynağı zihnimiz mi? Onları aşabilmek için neler yapabiliriz?

İşte şimdi bu soruları cevaplamanın tam zamanı! Hem çözüm önerileri, hem de vaka örnekleriyle birlikte kaygılardan kurtulmanın yollarını gösteren bu rehber kitap size yol gösterecek.
Kaygılara veda edin, huzurlu ve kendinizle barışık bir hayata merhaba deyin!

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat