600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Kelam Tarihi

ISBN / BARKOD : 12345678301640
Yazar : Şerafeddin Gölcük
Sayfa Sayısı : 336
Konu Felsefe / Din Felsefesi
İslam / İslam ve Günümüz İslam Düşüncesi
Son zamanlardaki satış : 1
İslâm inanç esaslarını aklî ve naklî delillerle ele alıp inceleyen Kelâm İlmi, İslâm'da dinî ilimlerin temelini oluşturur. İslâm ilim ve kültür tarihinin en zengin malzemelerinden birini Kelâm İlmi dalında verilen eserler ve bu Yazının devamı...
Kargo Ücreti : 65,00 TL
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678301640

Boyut

13.50x21.50

Sayfa Sayısı

336

Basım Tarihi

2015-02

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

İslâm inanç esaslarını aklî ve naklî delillerle ele alıp inceleyen Kelâm İlmi, İslâm'da dinî ilimlerin temelini oluşturur. İslâm ilim ve kültür tarihinin en zengin malzemelerinden birini Kelâm İlmi dalında verilen eserler ve bu alanda temayüz eden seçkin alimler teşkil eder. İlim ve medeniyet dünyamızın sönmeyen parlak yıldızları olan bu ilim, ahlâk ve ibadet abideleri eslafımızı kısa kimlik, kişilik, görüş ve eserleriyle tanımak ve tanıtmak neslimizin ahlakî ve vicdanî borcudur.

“Kelâm Tarihi”nde bu borcun kısmen yerine getirildiği düşüncesi hakimdir. Elinizdeki bu kitapta Kelâm İlmi'nin kurucularının, çağlar boyunca bu ilme hizmet edenlerin gayretlerinin panaromik bir tablosunu seyredeceksiniz. Ülkemizde ilk defa bu tür bir eser yayınlanmaktadır. Yayınevimizin Kelâm Tarihi'ni ilim dünyasına kazandırmakla Allah'a şükretmekte, hayırlara vesile olmasını dilemektedir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat