600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Ayasofya Dergisi Sayı: 7 Mayıs 2015 - Kolektif- | Yeni ve İkinci El Uc

Ayasofya Dergisi Sayı: 7 Mayıs 2015

Fetih Özel Sayısı

ISBN / BARKOD : 3990000071130
Üretici : Ayasofya Dergisi
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 56
Konu Periyodik Yayınlar / Edebiyat
Ayasofya'yı Açmak, Yeni Bir Çağ Açmaktır!Yenilenen tasarım ve “Ayasofya'yı Açmak, Yeni Bir Çağ Açmaktır” manşetiyle Ayasofya dergisi Fetih Özel Sayısı çıktı.‘Zincirler Kırıldı Ayasofya Açıldı!' sunuş yazısıyla başlayan Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 4,95

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000071130

Boyut

19.50x27.50

Sayfa Sayısı

56

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2015-05

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Ayasofya'yı Açmak, Yeni Bir Çağ Açmaktır!

Yenilenen tasarım ve “Ayasofya'yı Açmak, Yeni Bir Çağ Açmaktır” manşetiyle Ayasofya dergisi Fetih Özel Sayısı çıktı.

‘Zincirler Kırıldı Ayasofya Açıldı!' sunuş yazısıyla başlayan dergi, bu söz için; “sözümüz olsun, yarının sözü olsun. Söz olsun.” demiş.

Ayasofya, 6. Türkiye Dergi Fuarı'nda yeni sayısını okurlarıyla buluşturdu. Ayrıca, fuarda Ayasofya dergisinin öncülüğünde 40 derginin imzasıyla Ayasofya Bildirisi yayınlandı ve Basın Açıklaması yapıldı.

Derginin Fetih Özel Sayısı'na gelecek olursak, dosya konusuna ilişkin; Ercan Yıldırım ve Mehmet Işık'tan kıymetli birer makale bulunuyor. Ayrıca, Hazal Sezgin ‘Serdengeçti'nin Ayasofya Davası' ve Tayfun Kaydan ise ‘Arif Nihat Asya ve Ayasofya' adlı incelemeleriyle güzel bir katkıda bulunmuşlar. Ercan Kara ve Bilal Gündoğdu'nun ‘Ayasofya Soruşturması', Ayasofya Eski İmamı Mahmut Toptaş ve Ayasofya Davası'ndan hüküm giyen Bünyamin Eser'le yapılan röportajlar ve Bülent Özdaman'ın ‘Sinemada Fetih ve Fatih' adlı sinema incelemesi diğer öne çıkan eserler.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat