600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Ayasofya Dergisi Sayı: 8 Eylül-Ekim 2015 - Kolektif- | Yeni ve İkinci

Ayasofya Dergisi Sayı: 8 Eylül-Ekim 2015

Selahaddin Eyyubi Özel Sayısı

ISBN / BARKOD : 3990000077800
Üretici : Ayasofya Dergisi
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 56
Konu Periyodik Yayınlar / Edebiyat
Son zamanlardaki satış : 1
Ayasofya'dan Selahaddîn Eyyubi'ye Özel SayıAyasofya dergisi Selahaddîn Eyyubi Özel Sayısı çıktı.“Şarkın en sevgili sultanı” için çıkan bu özel sayı, ‘Yine, Yeniden Vira Bismillah!' adlı sunuş yazısıyla başlıyor. Sunuş Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 4,95

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000077800

Boyut

19.50x27.50

Sayfa Sayısı

56

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2016-09

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Ayasofya'dan Selahaddîn Eyyubi'ye Özel Sayı

Ayasofya dergisi Selahaddîn Eyyubi Özel Sayısı çıktı.

“Şarkın en sevgili sultanı” için çıkan bu özel sayı, ‘Yine, Yeniden Vira Bismillah!' adlı sunuş yazısıyla başlıyor. Sunuş yazısında; “Yeni başlamış gibi yeniden diyelim: İnsan, ne zaman hak için yola düşecek olsa, Allah insanın elinden tutuyor. Zaten Allah elimizden tutarsa “yolda olabiliriz, tutmayacak olsa yolda kalırız. Yolumuz daima hak için olsun. Sözümüz daima hak olsun. Hayatımız Hakk'a olsun.” denmiş.

Dosya konusuna ilişkin olarak ise Büşra Zişan Erol ve Sedanur Kapucu'dan iki değerli makale yer alıyor. Tuğçe Kaplan ise geçtiğimiz ay çıkan Selâhaddîn Eyyûbî kitabının yazarları Cemal Toksoy ve Fatma Toksoy ile güzel bir söyleşi gerçekleştirmiş.

Ayrıca bu sayının öne çıkan çalışmaları; Harun Yakarer, Burak Coşkun ve Mehmet Burak'tan güzel birer şiir, Ercan Kara ve Belkıs Sena'dan kıymetli birer hikaye, Şükrücan Balta ve Hasan Parlu'dan iki güzel yazı, Raziye Yıldız'dan mânâ dolu bir çizgi.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat