600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Benim Sağlık Kitabım - Asya Çağlar Öztürk- | Yeni ve İkinci El Ucuz Ki

Benim Sağlık Kitabım

ISBN / BARKOD : 22345678278475
Üretici : Kelime Yayınları Sahaf
Yazar : Asya Çağlar Öztürk Meral Tuna Parkan
Sayfa Sayısı : 96
Konu Çocuk Kitapları / Çocuk Kitapları - Genel
Son zamanlardaki satış : 1
Mustafa Kemal Atatürk, Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, demiş. Bu söz, eğer sağlıklı olursanız, başarılı da olabileceğiniz anlamına gelir. Sağlıklı olmak için de temiz olmalı, beslenmemize özen göstermeli, mikrop ve Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

22345678278475

Boyut

200-200

Sayfa Sayısı

96

Basım Yeri

İstanbul

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

1. Hamur

Dili

Türkçe

Mustafa Kemal Atatürk, Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, demiş. Bu söz, eğer sağlıklı olursanız, başarılı da olabileceğiniz anlamına gelir. Sağlıklı olmak için de temiz olmalı, beslenmemize özen göstermeli, mikrop ve hastalıklardan korunmak için aşılarınızı olmalı, dinlenmeli, düzenli olarak uyumalı, oyun ve spora vakit ayırmalıyız. Bunları yerine getirdiğinizde ise sizin de sağlam bir vücudunuz ve sağlam bir zihniniz olacaktır.
Elinizdeki bu sağlık kitabını çevrenizdeki bazı eşyaları konuşturarak sizin için yazıldı. Amacımız, sağlığınıza dikkat etmeniz ve onu korumanız için yapmanız gerekenleri sizlere en iyi şekilde anlatmak.

Arka Kapak Yazısı
Sevgili arkadaşlar,
Temizlik, sağlığımızın temelidir. Temiz insanlar daha sağlıklı ve güçlü olurlar. Sağlığınız için vücudunuzun temizliğine önem vermeniz gerekir. Beslenme, yalnızca açlığımızı bastırmak ya da canımızın çektiği lezzetli besinleri yemek değildir. Açlığımızı ekmek ve şekerli çayla da bastırılabiliriz ama o zaman beslenmiş sayılmayız. Dengeli beslenme; insanın büyüme, gelişme, sağlıklı ve üretken olarak uzun süre yaşaması için gerekli olan besinlerin yeterli miktarlarda alıp vücudunda kullanmasıdır. Bu besinlerin herhangi biri alınmadığında ya da gereğinden fazla veya az alındığında, büyüyüp gelişemezsiniz ve sağlığınız bozulur. Yedikleriniz sizin en iyi dostunuz ya da en kötü düşmanınız olabilir sevgili arkadaşlar, bunu sakın unutmayın!..

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat