600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Buda Aşık Olsaydı - Charlotte Kasl- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın A

Buda Aşık Olsaydı

Aşkın El Kitabı

ISBN / BARKOD : 12345678290309
Üretici : Okuyan Us Yayınları Sahaf
Yazar : Charlotte Kasl
Sayfa Sayısı : 250
Konu Edebiyat / Edebiyat - Diğer
Son zamanlardaki satış : 1
"Beni uyandıracak, kör noktalarımı zorlayacak ve yolculugumda bana hem bir yol hem de oyun arkadası olacak birini istiyorum." Aşkı arıyor, aşkı bulduğumuzu sandığımızda kaybetmekten korkuyoruz. Oyunlar oynuyor, maskeler takıyor, çoğu Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678290309

Boyut

125-175

Sayfa Sayısı

250

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2012-07

Çeviren

Kerem Işık

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2.Hamur

Dili

Türkçe

"Beni uyandıracak, kör noktalarımı zorlayacak ve yolculugumda bana hem bir yol hem de oyun arkadası olacak birini istiyorum."

Aşkı arıyor, aşkı bulduğumuzu sandığımızda kaybetmekten korkuyoruz. Oyunlar oynuyor, maskeler takıyor, çoğu zaman da sırf bu yüzden yine yalnız kalıyoruz.

Bizi aradığımız aşka kavuşmaktan alıkoyan bu kısır döngüdür. Birinin bizi sevmesi için başka biri gibi davrandığımız sürece sevgisiz kalırız. Çünkü karşımızdaki bizi görmez, bilmez. Kendimizi olmamız gerektiğini düşündüğümüz şeyin arkasına saklarsak bizi kim görebilir? Görmediği bir şeyi kim sevebilir? Buda aşık olsaydı, bu AŞK olurdu. Çünkü Buda neyse odur. Her nasılsa öyledir.

"Her şeyden fazla, önce kendimi istiyorum. Dürüstlük ve doğrulukla yaşamak istiyorum. Ne içimdeki mücevheri gizleyecek ne de kusurlarımı örtmeye çalışacağım. Pazarlık yok, gerçeklikten kaçmak yok, kendimi kandırmak yok, yalan yok." (Kitaptan)

Eğer aşk konusunda biriyle dertleşmek istiyorsanız Buda ile dertleşin. İçinizdeki Buda'yla tanışın: insanın yarası da ilacı da içindedir. Sevişmek için çıplak bedenler yetmez, ruhların da soyunması gerekir.

"Sevgilinizin gözlerinizin içine bakarken tüm sırlarınızı bildiğini, sizin huysuz, tatlı, bencil ve cömert hallerinizi bilip buna rağmen sizi gerçek anlamda sevmeye devam ettiğini düşünün. Aynı şeyi sizin de yapabildiğinizi hayal edin. Bilinçli bir ilişkinin potansiyeli budur."

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat