600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Çağdaş Büro Yönetimi - Hasan Tutar- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın A

Çağdaş Büro Yönetimi

ISBN / BARKOD : 9789758640768
Üretici : Gazi Kitabevi
Yazar : Hasan Tutar
Sayfa Sayısı : 424
Konu Ekonomi / Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları
Ekonomi / İş Dünyası
Bilgi işleyen çağdaş bürolarda, büro yönetici ve çalışanlarının mesleklerini etkin bir biçimde yerine getirebilmeleri için, modern büro yönetimi teknikleri, büro otomasyonu ve yönetim bilgi sistemleri konusunda bilgi ve beceri sahibi Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 16,20

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9789758640768

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

424

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Bilgi işleyen çağdaş bürolarda, büro yönetici ve çalışanlarının mesleklerini etkin bir biçimde yerine getirebilmeleri için, modern büro yönetimi teknikleri, büro otomasyonu ve yönetim bilgi sistemleri konusunda bilgi ve beceri sahibi olmaları, ekip çalışması ruhunu ve katılımcı yönetim felsefesini özümsemiş olmaları gerekmektedir. Ayrıca, uluslararası alanda çalışabilmeleri için, en az bir yabancı dili iyi bilmeleri, iletişim ve insan ilişkileri becerilerinin de gelişmiş olması gerekir.

Çağdaş yönetim yaklaşımları, ilkeleri ve kuramsal-uygulamaya dayalı bilgiler ışığında hazırlanan bu kitabın, geleceğin bürolarında görev alacak büro yönetimi bölümü öğrencileri, öğretim elemanları, kamu ve özel organizasyonlardaki büro yöneticileri ve çalışanları açısından yararlı bir kaynak olacağı kanaatindeyiz.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat