600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Düşman Değiliz

ISBN / BARKOD : 12345678294101
Üretici : Karakutu Yayınları Sahaf
Yazar : Nurdan Akıner
Sayfa Sayısı : 304
Konu İletişim - Medya / Genel İletişim
11 Eylül saldırıları ardından , vitrinleri konuyla ilgili pekçok kitap süsledi. Şimdiye dek yapılan çalışmalar doğası gereği komplocu bir bakış açsınıda içinde barındıran 11 Eylül saldırılarının kim yada kimler tarafından Yazının devamı...
Kargo Ücreti : 65,00 TL
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678294101

Sayfa Sayısı

304

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2001

11 Eylül saldırıları ardından , vitrinleri konuyla ilgili pekçok kitap süsledi. Şimdiye dek yapılan çalışmalar doğası gereği komplocu bir bakış açsınıda içinde barındıran 11 Eylül saldırılarının kim yada kimler tarafından yapılmış olabileceğini sorguladı.
Bu eser "Kim?" sorusuna saplanıp kalmadan 11 Eylül saldırılarının sonuçları ile medya , insanlık tarihi ve batı tarafından "ötekiler-others" olarak adlandırılan doğu toplumları üzerine etkisine işaret etmektedir.
11 Eylül saldırılarını izleyen süreçte şiddete şiddetle karşılık vermekten ve öç almaktan bahsedip duran Amerikan anaakım (mainstream) ve şirketleşmiş (corporate) medyasının çizdiği robot resim, ABD'de Müslüman ya da Müslüman olduğu sanılan kişilere karşı düzenlenen önyargılı nefret suçlarını nasıl tırmandırdı?
Müslüman ülke vatandaşları neden ABD havaalanlarında potansiyel suçlu gibi tepeden tırnağa aranıyor?
Diktatörler ve terörist gruplar yüzünden hem savaşların hem de önyargıların kurbanı olanlar kimler?
Afganistan operasyonunda gökten paraşütle inen gazoz şişesi görünümlü bombacıklar kimleri öldürüyor?
Amerikan anaakım ve şirketleşmiş medyasının görmezden geldiği, Irak ve Afganistan üzerindeki radyoaktif kirliliğin boyutları ve komşu ülkeleri tehdit etme riski nedir? Televangelistler kimlerdir? Açıklamalarıyla, İslam dinini merak eden Amerikan halkını nasıl yanılttılar?
Barışçıl bir ulus olan ve kendi toprakları dışındaki askeri operasyonlara sıcak bakmayan Amerikan halkı, oğullarını, kızlarını, eşlerini kaybettikleri savaşlara nasıl ikna edildi?

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat