600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Edebiyat ve Patates Turtası Derneği - Mary Ann Shaffer | Yeni ve İkinc

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği

ISBN / BARKOD : 12345670992647
Yazar : Mary Ann Shaffer Annıe Barrows
Sayfa Sayısı : 325
Konu Edebiyat / Edebiyat-Roman-Öykü-Hikaye / Edebiyat-Roman
"En son ne zaman böylesine zekice yazılmış, bu kadar keyifli bir kitap okuduğumu hatırlamıyorum. Her şey o kadar gerçek ki, kurgu bir roman okumakta olduğumu unuttum. Karakterler öyle harika çizilmiş ki hepsini arkadaşlarım ya da Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345670992647

Sayfa Sayısı

325

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2009

Çeviren

Fazıl Şimşek

Dili

Türkçe

"En son ne zaman böylesine zekice yazılmış, bu kadar keyifli bir kitap okuduğumu hatırlamıyorum. Her şey o kadar gerçek ki, kurgu bir roman okumakta olduğumu unuttum. Karakterler öyle harika çizilmiş ki hepsini arkadaşlarım ya da komşularım sandım. Ne olur bu kitabı kendinizden esirgemeyin. Ben herkesin mutlaka okumasını tavsiye ediyorum."
-Elizabeth Gilbert-Ye, Dua Et, Sev'in yazarı

Ocak 1946: Londra, İkinci Dünya Savaşı'nın etkilerinden kurtulmaya çalışmakta, yazar Juliet Ashton ise yeni kitabı için konu bulmaya çalışmaktadır. Bu kitabın, bir zamanlar Nazilerin istilası altında olan Guernsey Adası'nda yaşayan birinin mektubundan ilham alacağını tahmin etmesi mümkün değildir! Üstelik adamla karşılaşmamıştır bile. Mektubun sahibi, Juliet'in adını Charles Lamb'in ikinci el kitabının içinde görmüş ve Juliet'in ona yazarın diğer kitaplarını nerede bulabileceğini söylemesi umuduyla yazmıştır.

Juliet, yeni mektup arkadaşıyla yazışırken, kendini onun ve arkadaşlarının dünyasının içinde bulur. Hepsi Guernsey Edebiyat ve Patates Turtası Derneği'nin üyesidir. Bu, hiç beklenmedik bir anda, Almanlardan korunmak amacıyla kurulmuş bir dernektir. Üyelerin her birinin ilgi çekici bir hayat hikayesi vardır.

Juliet bu kez derneğin etkileyici, sevgi dolu üyeleriyle mektuplaşmaya başlar. Kimi çiftçi, kimi frenolog kimi edebiyat sever olan bu insanların mektupları Juliet'e bambaşka bir dünyanın kapılarını açacak, dinlediği hikâyeler belki de hayatını tamamen değiştirecektir.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat