600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Find Twins Hafıza ve Eşleştirme Oyunu - Alfabe Öğreniyorum 54 Parça -
%30 indirimli

Find Twins Hafıza ve Eşleştirme Oyunu - Alfabe Öğreniyorum 54 Parça

ISBN / BARKOD : 8681251040063
Üretici : Martı Yayınları
Konu Çocuk Kitapları / Zeka Gelişimi
Find Twins Nedir?Find Twins (İKİZİNİ BUL) , Hafıza oyunu yada diğer adıyla bir eşleştirme oyunudur.Çeşitli karakterlerin diğer eşlerini bulma üzerine kurulu hafıza geliştirme oyunudur. Okul öncesi , oku zamanı ve okul sonrasında en Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 12,90
Kitapsahaf Fiyatı : 9,03
Kazancınız : 3,87

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

8681251040063

Find Twins Nedir?

Find Twins (İKİZİNİ BUL) , Hafıza oyunu yada diğer adıyla bir eşleştirme oyunudur.

Çeşitli karakterlerin diğer eşlerini bulma üzerine kurulu hafıza geliştirme oyunudur. Okul öncesi , oku zamanı ve okul sonrasında en eğitici oyunlardandır. Çocukların ve yetişkinlerin konsantrasyon ,odaklanma ,muhakeme ve idrak yeteneklerinin ve dolayısıyla hafızalarının gelişimine yardımcı olur. Bu durum bilimsel olarak' da kanıtlanmıştır. Çağımızda her şey elektronik hafızalara (cep telefonu ,bilgisayar vb.) kaydedildiği için insanlar kendi telefon numaralarını bile hatırlayamaz durumu gelmiştir. İnsan beyni , hafızayı kuvvetlendirmek için çalıştırmalıdır. Bu çeşitli zeka oyunları ,bulmacalar gibi hafızayı çalıştıran eylemlerle olmaktadır. Hafızayı güçlendiren eşleştirme oyunları ile beyni ,hatırlama,algılama, yerleştirme ve benzeri etkilerle çalıştırmakta ve hafızayı güçlendirerek geliştirmektedir. Böyle bir etkinlikte her yaştan insan için müthiş bir beyin cimnastiğidir.

Gelişen görsel hafıza ve algı yeteneği , küçük yaştan itibaren oynayan kişilerin,muhakeme ve idrak etme , hatırlama , hafızada tutma,kolay öğrenme gibi bir çok kabiliyetinin artmasını sağlar.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat