600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Girişimcilik Vakaları - Mustafa Halid Karaarslan- | Yeni ve İkinci El

Girişimcilik Vakaları

Fırsatlar ve Zorluklar

ISBN / BARKOD : 4239722411448
Üretici : OPTİMİST YAYINLARI SAHAF
Yazar : Mustafa Halid Karaarslan
Sayfa Sayısı : 200
Konu Ekonomi / Diğer
Ekonomi / İş Dünyası
Ekonomi / Yönetim
Karabük Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Mustafa Halid Karaarslan tarafından hazırlanan bu kitap girişimci olmak isteyenler ve girişimciliği merak edenler kadar başka girişimcilerin deneylerini öğrenmek isteyenler için de yararlı bir Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4239722411448

Boyut

14.00x21.50

Sayfa Sayısı

200

Basım Tarihi

2016-06

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Karabük Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Mustafa Halid Karaarslan tarafından hazırlanan bu kitap girişimci olmak isteyenler ve girişimciliği merak edenler kadar başka girişimcilerin deneylerini öğrenmek isteyenler için de yararlı bir derleme.

Girişimçilik Vakaları yabancıların değil, bizim şehrimizde doğmuş, bizim gibi bir aileden gelen, bizim aldığımız eğitimi almış ve bizim kadar parası olan kişilerin nasıl girişimci olduklarını anlatıyor. Kitabın içinde girişimcilerin, girişim fikirlerini nasıl buldukları, uygulamaya nasıl geçtikleri, hangi kararları verirken zorlandıkları, hangi hataları yaptıkları aktarılıyor.

KOSGEB eğitmenlerinin, Türkiye'de faaliyet gösteren iş meleği ağlarının, TEKNOKENT yetkililerinin ve işletme alanındaki akademisyenlerin de önerileriyle belirlenmiş çok farklı alanlardan girişimcilerin deneyimleri ilgiyle okunuyor. Yazar, her öykünün sonuna konuyla ilgili sorular eklemiş. Böylece okuru tartışmaya ve akıl yürütmeye davet ediyor.

Girişimcilik eğitimleri için de yararlı bir kitap.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat