600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
İŞLETMELERİN KÜRESELLEŞME STRATEJİLERİ - M.KEMAL DEMİRCİ | Yeni ve İki

İŞLETMELERİN KÜRESELLEŞME STRATEJİLERİ

ISBN / BARKOD : 4236621444146
Üretici : DETAY YAYINCILIK SAHAF
Yazar : M.KEMAL DEMİRCİ Muzaffer Aydemir
Sayfa Sayısı : 215
Konu Eğitim / Meslek Eğitim
Son zamanlardaki satış : 2
"İşletmelerin Küreselleşme Stratejileri ve KOBİ Örnekleminde Bir Uygulama" isimli bu çalışma, üç ana bölümden oluşmaktadır. Çalışmanın birinci bölümünde küresel işletme çevresi kapsamlı bir şekilde inceleme konusu Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 8,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

4236621444146

Sayfa Sayısı

215

Basım Yeri

ANKARA

Basım Tarihi

2008

Dili

TÜRKÇE

"İşletmelerin Küreselleşme Stratejileri ve KOBİ Örnekleminde Bir Uygulama" isimli bu çalışma, üç ana bölümden oluşmaktadır. Çalışmanın birinci bölümünde küresel işletme çevresi kapsamlı bir şekilde inceleme konusu yapılmıştır. Bu bağlamda, küresel işletme çevresinin demografik, ekonomik, hukuki, politik ve sosyo-kültürel boyutları tartışılarak küresel pazarda faaliyet gösteren işletme yöneticilerine yol gösterici öneriler verilmeye çalışılmıştır.

Çalışmanın ikinci bölümünde, işletmelerin uluslararası/küresel pazarlara açılırken yararlandıkları stratejiler değerlendirilmiştir. İhracat-ithalat gibi geleneksel stratejilerin yanı sıra, ortak girişim ve doğrudan dış yatırımlar gibi, işletmelerin küresel pazarlarda uzun soluklu faaliyet göstermelerine yardımcı olacak güncel stratejilerin de ele alındığı bu bölüm, uygulamacılar için oldukça yararlı olacağına inandığımız bilgi ve birikimler üzerinde durmaktadır.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat