600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Korku Okulu

ISBN / BARKOD : 12345672112281
Üretici : Epsilon Yayınları Sahaf
Yazar : Gitty Daneshvari
Sayfa Sayısı : 296
Konu Çocuk Kitapları / Çocuk Kitapları - Genel
Korku Okulu'nu duydunuz mu? Uzun zamandır fobileri ile mücadele eden Madeleine, Theo, Lulu ve Garrison da daha önce duymamışlardı, ta ki bir gün aşağıdaki mektubu alana kadar: Değerli Öğrenci Adayı, Korku Okulu'nun yaz okulu programına Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 11,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345672112281

Boyut

135-215

Sayfa Sayısı

296

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2011-12

Çeviren

Nihal Tokat Kuşhan

Kapak Türü

Karton

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Korku Okulu'nu duydunuz mu? Uzun zamandır fobileri ile mücadele eden Madeleine, Theo, Lulu ve Garrison da daha önce duymamışlardı, ta ki bir gün aşağıdaki mektubu alana kadar:

Değerli Öğrenci Adayı,

Korku Okulu'nun yaz okulu programına kabul edildiğinizi bildirir, sizi kutlarız. Bildiğiniz gibi Korku Okulu, renkli kişiliği ve sıradışı yöntemleri ile tanınan Bayan Wellington'ın idaresinde çocukların korkularından kurtulmalarını sağlamak amacıyla kurulmuş, seçkin ve saygın bir kurumdur. Okulumuzun varlığından haberdar olan az sayıdaki ebeveyn, doktor, öğretmen ve mezunumuz; kurumun gizliliğini korumak için büyük çaba sarf etmektedirler. Öğrenci alımı da ancak bu grubun referansı ile gizlilik içinde gerçekleştirilmektedir. Size de Korku Okulu ile ilgili her türlü konuşmayı sadece evleriniz içinde, televizyon ve musluklar açıkken ve eğer varsa köpeğiniz havlarken yapmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Dört kafadar bu tuhaf ve gülünç okulun altı haftalık programı boyunca korkularının üstesinden gelebilecekler mi dersiniz? Okurken gülmekten katılacaksınız!

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat