600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
La İlahe İllallah Ne Demek Biliyor Musun? - Faruk Furkan- | Yeni ve İk
%25 indirimli

La İlahe İllallah Ne Demek Biliyor Musun?

ISBN / BARKOD : 3990000084123
Üretici : Menahil Kitap
Yazar : Faruk Furkan
Sayfa Sayısı : 190
Konu İslam / Araştırma-İnceleme
İslam / Meal-Tefsir-Hadis
Son zamanlardaki satış : 2
La İlahe illallah Ne demek biliyor musun?Sana burada anlatacağım şeyler belki de çocukluğundan beri hep duyageldiğin, yankısı kulaklannda çınlayan, sürekli söylediğim ve hiç de yabancısı olmadığın bir kelimenin anlam ve manalarını Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 20,00
Kitapsahaf Fiyatı : 15,00
Kazancınız : 5,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

3990000084123

Boyut

13.00x21.00

Sayfa Sayısı

190

Basım Yeri

Konya

Basım Tarihi

2018-11

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

La İlahe illallah Ne demek biliyor musun?

Sana burada anlatacağım şeyler belki de çocukluğundan beri hep duyageldiğin, yankısı kulaklannda çınlayan, sürekli söylediğim ve hiç de yabancısı olmadığın bir kelimenin anlam ve manalarını izah edecektir. Bu kelime gerçekten de sıklıkla söylediğimiz, hergün belki onlarca kez telaffuz ettiğimiz; ama -maalesef ve maalesef- mana ve muhtevasını hiç de bilmediğimiz bir kelimedir.Oysa bütün peygamberler canlarını tırnaklarına takarak insanlara onu anlatmaya, izah etmeye ve hakikatini öğretmeye çalışmışlardır. Bu kelime aynı zamanda bizlerin de Müslüman olmasını sağlayan bir kelimedir.

Peki, o halde nedir bu kadar önemli olan o kelime?

Sanırım sende tahmin etmişsindir: La İlahe İllallah...

Şimdi sana Allah için bir soru soracağım; ama lütfen bu soruyu iç alemine dönerek, kendinle yüzleşerek ve samimiyetle cevaplandır. Eğer bu soruya doğru cevap verir ve iç aleminde gerçek cevabını bulursan bil ki bu, senin için hayrın başlangıcını oluşturacak ve seni Rabbine yakınlaştıracaktır. Sorum şu:

Bu güne kadar hiç "Bu kelime ne demektir, ne anlama gelir, benden ne istemektedir" diye düşündün mü? Ve yine hiç düşündün mü "Peygamber Efendimiz söylediğimde bütün kafirler ona saldırdı, işkence etti, yurdundan çıkardı; peki, ben söylediğim zaman acaba neden hiçbir kafirin kılı kımıldamıyor, rahatsız olmuyor, beni tehdit etmiyor, bana karşı gelmiyor?" diye.

Gel, bu sorulan beraberce düşünelim ve bu mübarek kelimenin bizden ne istediğini sanki karşılıklı konuşuyormuşuzcastna cevaplandırmaya çalışalım. Umarım bunun neticesinde sen de bu kelimenin ne anlama geldiğini, senden neler istediğini, nasıl bir hayat sürdürmeni talep ettiğini inşaallah anlayacak ve —şayet varsa—eksikliklerini gidermeye çalışacaksın. Rabbim beni ve seni bu kelimeyi güzelce anlayan ve anladığı gerçeği hayatında en güzel biçimde yaşamaya çalışan muvahhid kullanndan eylesin.

Allahumme amin, Allahumme amin,Allahumme amin...

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat