600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Maymun Düğünü - Muzaffer Oruçoğlu- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Ad
%20 indirimli

Maymun Düğünü

ISBN / BARKOD : 9786054734474
Üretici : Hel Yayıncılık
Yazar : Muzaffer Oruçoğlu
Sayfa Sayısı : 192
Konu Edebiyat / Öykü
Son zamanlardaki satış : 2
Yahu böyle konuşup adamı töhmet altında bırakmayın; doğru değil, herkes iki işte çalışıyor.”“Doğru, herkes çalışıyor. Ben de iki işte çalışıyorum ama, biri part-time, ihmal etmiyorum çocuklarımı. Herkes Yazının devamı...
STOKTA YOK
Liste Fiyatı : 13,89
Kitapsahaf Fiyatı : 11,11
Kazancınız : 2,78

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786054734474

Boyut

13.50x19.50

Sayfa Sayısı

192

Basım Yeri

Ankara

Basım Tarihi

2016-03

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Yahu böyle konuşup adamı töhmet altında bırakmayın; doğru değil, herkes iki işte çalışıyor.”

“Doğru, herkes çalışıyor. Ben de iki işte çalışıyorum ama, biri part-time, ihmal etmiyorum çocuklarımı. Herkes çalışıyor.”

“Herkes demeyin. Karslı Lalloş Ali çalışıyor mu? Melbourne'e ayak bastığından bu yana çalışmıyor. Sof avare. Bizden de iyi yaşıyor. İşsizlik ödeneğinden otlanıyor. Devletin bizden kestiği vergileri yiyor.”

“Boş ver o tahıl bitini, sen ne yaptın, onu anlat, işe girdin mi?”

Deminden beri laf curcunası ve tozuntu içinde tilki gibi gezinip duran ve tüm mırıltıları, acının tabut içine itilmiş bilinciyle izleyen Lalloş Ali, “Susun kardeşim,” diye homurdandı. “Maymun düğününe çevirdiniz matem yerini.”

Maymun düğünü sustu. Paslanmış silindirlerin, döner millerin, çatal pimlerin, zımpara taşlarının, kama başlarının, helezonlu konveylerin, lastiklerin, giyotin kapılarının, çalkantı kazanlarının, freze bıçaklarının, patlama dolaplarının ve paletlerin üst üste yığıldığı eski sanayi çöplüğünü mesken eden sokak çocukları birbirlerine girdi. Kargalar, çocukların kırıntılarından umut kesip, maymun düğününün çevresindeli okaliptus ağaçlarıyla arokarya çamlarına tünediler. Yaşlı ve avazı hazin olan, tabutları, kalabalığı ve evi saran cebel-i Arafat havasını büyük bir merakla süzdü, duygularını duyurmak istercesine öttü acı acı.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat