600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!

Mesel

Hayat Takıntılı Bir Uğraştır

ISBN / BARKOD : 12345678297190
Üretici : ARAF YAYINLARI SAHAF
Yazar : Kolektif
Sayfa Sayısı : 734
Konu Edebiyat / Deneme
Yelkovanın hızına yetişemiyor çokça zaman zavallı akrep. Yelkovan hızla koşup döne dursun çemberi, akrep bir arpa boyu yol alamıyor bu zaman yarışında. Ona hiçbir zaman yetişemeyeceğini anlayınca, iyice bir savsaklıyor akrep, Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 7,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678297190

Boyut

13.50x20.00

Sayfa Sayısı

734

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2013-02

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Yelkovanın hızına yetişemiyor çokça zaman zavallı akrep. Yelkovan hızla koşup döne dursun çemberi, akrep bir arpa boyu yol alamıyor bu zaman yarışında. Ona hiçbir zaman yetişemeyeceğini anlayınca, iyice bir savsaklıyor akrep, kızdırıyor yelkovanı Yelkovan bu, durmak nedir yorulmak nedir bilmez! İttirmeye başlıyor arkasından akrebi. Bir müddet sonra sırtlıyor onu.

Taşıyor bir an için... O an, yelkovanla akrebin kucaklaşma anıdır işte.
Birbirlerine muhtaçlıklarını, ayrı düştüklerinde yoksunluklarını ve aslında birbirlerini tamamladıklarını anladıkları an biri olmazsa diğerinin hiçbir anlam taşımayacağı gerçeğiyle yüzleştikleri an zaten doğru değil midir ki hep çalışan, mağrur yelkovandansa, yorgun, tembel, yavaş akrebin isminin daha bir sıklıkla zikredildiği? Birbirlerine bağlı olmasalar, kıskançlıktan birbirlerinin gözünü oyarlardı herhalde. Ama ne mutlu ki farkındalar; Akrep ölürse yelkovan da ölecek, yelkovan ölürse akrep de can verecek Akreple yelkovanın aşksa aşkı; sadakatse sadakati; mecburiyetse mecburiyeti böyle bir şey işte Doğru bir ifadeyle; VARLIĞI YAKAN, YOKLUĞU YOK EDEN bir bağlılık.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat