600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Percy Jackson ve Olimposlular Melez Dosyaları - Rick Riordan- | Yeni v

Percy Jackson ve Olimposlular Melez Dosyaları

Melez Dosyaları

ISBN / BARKOD : 12345678292865
Üretici : Doğan Egmont SAHAF
Yazar : Rick Riordan
Sayfa Sayısı : 156
Konu Edebiyat / Roman
Son zamanlardaki satış : 2
Sevgili Genç Melez Melez Kampı başkatibi Rick Riordan'ın hazırladığı bu kılavuz kitap sana rehberlik etmenin yanı sıra Percy Jackson'ın daha önce yayınlanmamış üç yeni macerası, kamptan en sevdiğin karakterlerle eğlenceli Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 10,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678292865

Boyut

13.50x17.50

Sayfa Sayısı

156

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2015-08

Çeviren

Belgin Selen Haktanır

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Sevgili Genç Melez

Melez Kampı başkatibi Rick Riordan'ın hazırladığı bu kılavuz kitap sana rehberlik etmenin yanı sıra Percy Jackson'ın daha önce yayınlanmamış üç yeni macerası, kamptan en sevdiğin karakterlerle eğlenceli söyleşiler ve daha pek çok şey içeriyor.

Beş kitaplık Percy Jackson ve Olimposlular serisinin dışında yer alan bu kitaptaki öyküler, Labirent Savaşı ile Son Olimposlu kitapları arasındaki zaman diliminde geçiyor. Genç yarı tanrılar Kronos'la savaşmadan önce neler yaşadılar, birbileri hakkında neler söylediler; hepsini öğrenceksin.

Percy Jackson'ın dünyasındaki her şeye hakim olmak ve otoriteni konuşturmak istiyorsan bu kitabı kaçırmamalısın. Melez Dosyaları, sevilen karakterlerin resimli kimlik bilgileri ve Olimpos tanrılarının güç çizelgesi ile birlikte genç bir yarı tanrı için tehlikelerle dolu bu dünyada hayatta kalmanın ipuçlarını veriyor.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat