600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Sırrını Derine Göm - Liane Moriarty- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın

Sırrını Derine Göm

ISBN / BARKOD : 12345678296908
Üretici : NEOKİTAP SAHAF
Yazar : Liane Moriarty
Sayfa Sayısı : 512
Konu Edebiyat / Roman
Sevgili Cecilia, sen bu satırları okurken, ben çoktan ölmüş olacağım… Kocanızın, ilk çocuğunuzun doğduğu gün, öldükten sonra açılmak üzere bir mektup yazdığını ve bu mektupta en gizli, en karanlık sırrını paylaştığını Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 12,00

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

12345678296908

Boyut

13.50x21.00

Sayfa Sayısı

512

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2015-09

Çeviren

Cumhur Mısırlıoğlu

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

Sevgili Cecilia, sen bu satırları okurken, ben çoktan ölmüş olacağım…

Kocanızın, ilk çocuğunuzun doğduğu gün, öldükten sonra açılmak üzere bir mektup yazdığını ve bu mektupta en gizli, en karanlık sırrını paylaştığını hayal edin. Birlikte kurduğunuz mutlu yuvanızı yıkmakla kalmayıp, daha pek çok kişinin dünyasını yerle bir edecek güçte bir sır... Ve o mektubun elinize, kocanız hâlâ hayattayken geçtiğini düşünün.

Yardımsever bir işkadını ve iyi bir anne olan Cecilia için, tavan arasında bulduğu mektupla birlikte zaman bir anda durur. İçini kemiren vicdan belasıyla sevdiklerine karşı sorumlulukları arasında sıkışıp kalan genç kadın, eski mutlu günlerini geri getirmek için doğru kararı vermek zorundadır.

Yeniden Başlamak İçin Güzel Bir Gün'le tanıdığımız Liane Moriarty, kırk ülkede yayınlanan ve bütün dünyada milyonlarca satan Sırrını Derine Göm'le bir kez daha Türk okurlarıyla buluşuyor.

"Eşimi benden iyi kimse tanıyamaz diyenlerden misiniz? Bu kitabı okuduktan sonra bundan eskisi kadar emin olamayacaksınız."

- Star-Telegram

"Yer yer esprili diyalogların bulunduğu, çarpıcı bir gerçeklikle yazılmış ezber bozan bir roman."

- Entertainment Weekly

"Bazı sırlar insanı canlı canlı yer, bazılarıysa özgürlüğe açılan kapılardır. İşte, Liane Moriarty sırların bu gücünü, uzun yıllardır okuduğum en heyecanlı hikayelerden birine dönüştürmüş. Tek kelimeyle bayıldım."

- New York Times bestseller yazarı Dorothea Benton Frank

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat