600 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava!
Sistemin Fasıkları - Ayhan Akgül- | Yeni ve İkinci El Ucuz Kitabın Adr

Sistemin Fasıkları

ISBN / BARKOD : 9786056704406
Üretici : Türkafra Yayınevi
Yazar : Ayhan Akgül
Sayfa Sayısı : 155
Konu Politika Siyaset / Türkiye Siyaseti ve Politikası
Politika Siyaset / Araştırma-İnceleme
Politika Siyaset / Güncel Siyaset
...Allah'ın Dini'ne "hizmet" etmenin gereği diye Allah'ın en büyük günahlardan saydığı ikiyüzlülüğü ve riyakarlığı bir hayat tarzı haline getirmeyi, "tedbirli davranmak" diye dikte ediyorlar. Bu sayede çift karekterlilik ve yalan Yazının devamı...
STOKTA YOK
Kitapsahaf Fiyatı : 13,80

Ürün Özellikleri

Stok Kodu

9786056704406

Boyut

14.00x21.00

Sayfa Sayısı

155

Basım Yeri

İstanbul

Basım Tarihi

2016-12

Kapak Türü

Ciltsiz

Kağıt Türü

2. Hamur

Dili

Türkçe

...Allah'ın Dini'ne "hizmet" etmenin gereği diye Allah'ın en büyük günahlardan saydığı ikiyüzlülüğü ve riyakarlığı bir hayat tarzı haline getirmeyi, "tedbirli davranmak" diye dikte ediyorlar. Bu sayede çift karekterlilik ve yalan söylemek ahlak haline geliyor.

Öyle anlaşılıyor ki, Gülen eski tarihte ve yakın tarihte, faaliyet göstermiş ve göstermekte olan ve de amacına yönelik çalışmalarında başarılı olmuş örgütleri çok iyi tahlil etmiş, onları başarıya götüren taktikleri çok iyi kavramış ve bunların hepsini bir potada harmanlayıp sentezini yaparak kendi örgütünün stratejisine ilham kaynağı yapmış.

Halihazırda faal olan cemaat ve tarikatlardan herhangi birisi, bir gün Emniyet Teşkılatı'nda Fetullahçıların ulaştığı güce ulaşırsa, Fetullahçılar kadar sorun ve sıkıntı üreteceğinden kimsenin endişesi olmasın.

Emniyet Teşkilatı bünyesinde herhangi bir cemaate veya tarikata angajmanı olmayan, Büyük Türk Milletı'nin müstakil ve hür vicdanlı çocuklarından oluşan, işinin ehli, Devletin ve Toplumun ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda amir ve memur bulunmaktadır. Müstakil ve hür vicdanlı personelin değerlendirilmesi ve görevlendirilmesi durumunda. Teşkilatta bu manada yaşanan pek çok sorun kendiliğinden ortadan kalkacaktır.

Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.


Yorum yaz
Kapat